kociöapa 11.04.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chciałbym zbudować stolik narożny.Kupne są za małe,ze wzgłędu na to że potrzebuje miejsce nie tylko na lapa,ale również na parę innych drobiazgów(jestem modelarzem )Czy może ktoś kiedyś miał taki problem? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 11.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kilka mebli udało mi się w życiu sklecić (w tym kilka fornirowanych), dużego problemu nie widzę. Just do it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topperfecta 11.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam, proponuję rozrysować wszystkie elementy mebla, udać się do najbliższej stolarni, zamówić elementy ( potną , okleją ) i po kłopocie. Ze złożeniem już nie powinno być problemu. Jeżeli jest problem z rozpisaniem elementów proszę podesłać mi z wymiarowany rysunek to rozpiszę elementy ( tak że na stolarni już o nic nie będą pytać) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 19.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cześć.Tutaj masz plan narożnego biureczka - może pomoże w wymyślaniu własnego:http://woodwaredesigns.com/simpledesks/simplecorner50.htmlA tutaj wygodną konwersję z cali na cm:http://www.metric-conversions.org/length/inches-to-centimeters-table.htm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LidkaDiD 21.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Czy może ktoś kiedyś miał taki problem? Dzięki To nie problem tylko wyzwanie Zaczęłabym od rysunku, szkicu i decyzji z czego to robić (znaczy jakie meble już masz w tym pokoju) czy lite drewno czy płyta- na to pytanie trzeba odpowiedzieć, żebyśmy mogli jakoś pomóc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts