Liwko 24.02.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A rosołek z gołębia przepyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 24.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A kolega pastorek23 na drzewie i na płocie, i chce ich się pozbyć. Doradzisz mu coś? Tak sobie obserwuję Ciebie, "Stary Wyjadaczu" z 37 pościkami i normalnie sam nie wiem co tutaj można napisać: pojawiłeś się nagle, od razu wyjeżdżając z przysłowiowym "pyskiem", pouczając osoby, które siedzą tutaj od lat i od lat doradzają i pomagają innym, albo po prostu dyskutują, bo od tego to forum jest. Za kogo się uważasz człowieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 proponuję jastrzebia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 25.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) Tak sobie obserwuję Ciebie, "Stary Wyjadaczu" z 37 pościkami i normalnie sam nie wiem co tutaj można napisać: pojawiłeś się nagle, od razu wyjeżdżając z przysłowiowym "pyskiem", pouczając osoby, które siedzą tutaj od lat i od lat doradzają i pomagają innym, albo po prostu dyskutują, bo od tego to forum jest. Za kogo się uważasz człowieku? Heh, jakby ci tu powiedzieć... Przyszedłem po poradę i takową otrzymałem. Potem zacząłem się wgłębiać w to forum, czytam i czytam, i im więcej czytam, to dochodzę do wniosku, że niektórzy, najczęściej Ci z tysiącami postów, zachowują się, jakby wszystkie rozumy pozjadali. Więc postanowiłem dołączyć do tej szydery, którą niektórzy tu uprawiają. A tak BTW, to napisz, za kogo ty się uważasz na tym forum? Za lepszy materiał do budowy, bo masz ileśtam postów naklikane? I ty, niby taki świętojebliwy, sam teraz wyjechałeś do mnie z pyskiem. Więc wybacz, ale z kim przestajesz, takim samym się stajesz. Aha! Obserwować, to możesz sobie co najwyżej gołębie, albo samoloty przelatujące nad twoją posesją, panie detektywie od siedmiu boleści... Edytowane 25 Lutego 2014 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 25.02.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) proponuję jastrzebia No widzisz? Jak trochę pomyślisz, to i bezkrwawe rozwiązanie się znajdzie Ja też jestem za jastrzębiem Będzie niezły kocioł w gołębniku sąsiada Edytowane 25 Lutego 2014 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.02.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No widzisz? Jak trochę pomyślisz.... Zakładam, że korzystając ze swoich rad również myślisz przed napisaniem postu. Wierzę w ludzi. I jakoś nic z tego dobrego nie wynika, a szkoda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ano gdyby założyciel tego wątku skorzystał z mojej porady, to już dawno miałby problem z głowy.Ja przynajmniej napisałem, jak w rzeczywistości wygląda sytuacja z gołębiami i że tego srającego ptactwa nie da się pozbyć w inny sposób, niż odstrzelić. Ale Ty, mając w stopce napisane: NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!, mógłbyś w końcu coś mądrego doradzić, zamiast się przypierdzielać do moich porad.Znasz inny sposób na pozbycie się srających gołębi? To napisz.Nie znasz? To po cholerę się udzielasz w tym wątku?Adwokatem Efir chcesz zostać, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.02.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Tak myślę, że Elfir nie potrzebuje...A udzielam się... bo lubię. To wolny kraj. I podoba mi się, jak się ciskasz:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 skuteczne są odstraszacze ultradźwiękowe. Widziałam je w działaniu na starówkach wielu europejskich miast.Poza tym dźwięki polującego jastrzębia. A jak ktoś lubi to może zaopatrzyć się we fretkę i ją wyprowadzac na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120711/BYDGOSZCZ01/120719841 Widzisz, Misterhajt... Twoja działalność na forum przypomina mi gołebia. 46 postów... i już parę zas....ch wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Tak myślę, że Elfir nie potrzebuje... A udzielam się... bo lubię. . To tak, jak i ja. Więc udzielaj się tam, gdzie masz coś konstruktywnego do poradzenia. W tym wątku tylko i wyłącznie mącisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120711/BYDGOSZCZ01/120719841 Widzisz, Misterhajt... Twoja działalność na forum przypomina mi gołebia. 46 postów... i już parę zas....ch wątków. Ty to jednak jesteś jakiś nienormalny... Wskaż mi jeden mój post, w którym zalecam strzelanie z wiatrówki do gołębi? Jeden. Tylko jeden post. Albo się zamknij i nie rób z siebie pośmiewiska. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.02.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zalecasz ze śrutówki. Otóż jedynym gołębiem, który jest ptakiem łownym jest grzywacz. Ptak przelotny zresztą.Polować nie wolno bliżej niż 100 m od zabudowań. Żal mi cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 skuteczne są odstraszacze ultradźwiękowe. Widziałam je w działaniu na starówkach wielu europejskich miast. Poza tym dźwięki polującego jastrzębia. Kolejna bzdura! Żadne odstraszacze, ani żadne dźwięki na dłuższą metę nie działają. Np. w Krakowie miasto zainwestowało w specjalne siatki ochronne na zabytkach, coby te latające szczury nie obsrywały zabytkowych budynków. Stosowali też specjalne kolce na krawędziach budowli, ale to się nie do końca sprawdziło, bo te mendy siadały za kolcami, a potem nawet na kolcach. Także z twoich ultradźwięków i odgłosów jastrzębia i kolców te latające szczury się śmieją. Ty w ogóle nie masz pojęcia o czym piszesz i nie masz pojęcia, jak szybko gołębie adaptują się do niesprzyjających warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Zalecasz ze śrutówki. Otóż jedynym gołębiem, który jest ptakiem łownym jest grzywacz. Ptak przelotny zresztą. Polować nie wolno bliżej niż 100 m od zabudowań. Żal mi cię... Ale o czym ty w ogóle pierdolisz, chłopie? O jakich ptakach łownych? Co ma jakiś grzywacz do tematu? Ić pan w 3,14zdu i nie rób z siebie, tfu, ornitologa... Zajmij się jakąś kanalizacją, albo wentylacją - nie wiem, w czym jesteś specjalistą i najlepszym "doradzcom"... Edytowane 27 Lutego 2014 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Twoja elokwencja mnie poraziła... EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Twoja działalność na forum przypomina mi gołebia. 46 postów... i już parę zas....ch wątków. Żal mi cię... Tyś za to elokwentny do bólu. Ja już ci pisałem, że z kim przestajesz, takim się stajesz. A argumentów, jak się pozbyć srających gołębi dalej brak. No cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Człowiek założył temat by się gołąbków pozbyć, a tutaj mamy wojnę dwóch kogutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 27.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jakich dwóch kogutów? Toż jeden, to jest zwykła kura, która dużo pieje, a mało jajek znosi, Panie Generale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewalm 27.02.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jakich dwóch kogutów? Toż jeden, to jest zwykła kura, która dużo pieje, a mało jajek znosi, Panie Generale Ale dlaczego tak surowo o sobie piszesz? Głowa do góry, z czasem może i jajek się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts