j.zapotoczny 12.04.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej!Poszukuję osób, które budują lub wybudowały ten dom i zechcą się podzielić swoimi wrażeniami i pomysłami odnośnie przerobienia go.Jestem bliski zakupu projektu i zamierzam go wybudować.Proszę też o opinie forumowiczów.Pozdrawiam!tutaj link:http://projekty.lipinscy.pl/Cork/#comment_form Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.zapotoczny 17.04.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hop Hop!A może jednak ktoś się znajdzie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broku 22.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Oryginalny projekt, ale nie w moim guscie. Nie podoba mi się układ pomieszczeń na dole. Ogromna komunikacja, przejście z garażu przez kuchnię... Coś mi tu nie gra. Na górze za to bardzo fajnie wszystko rozwiązane Musisz się zastanowić co zmienisz na dole. No chyba że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 jak na taki duży, niby-luksusowy dom zadzwiająco mały , wąski i trudny do parkowania garaż.Gdyby wejście przełozyć tam, gdzie łazienka a łazienkę koło pokoju na parterze usprawniłoby to komunikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.zapotoczny 30.05.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dzięki za zainteresowanie To może być dobry pomysł ! Właśnie też mi niebardzo pasowało to przejście przez kuchnie z garażu. Może faktycznie tak zrobimy. Garaż moim zdaniem jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.05.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ok, jak uważasz, w końcu to twoje pieniądze i możesz je sobie wydawać jak chcesz. Wspomnisz moje słowa jak po raz któryś walniesz drzwiami samochodu w ścianę i zaklniesz dlaczego nie zdecydowałeś się na wygodniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.zapotoczny 03.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Może dlatego, że wolę mieć więcej miejsca dla siebie niż dla samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.06.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To zrezygnuj z garażu z takim myśleniem. Zobacz ile ci metrów przybędzie. Dla mnie logiczne jest, że gdy ktoś nie oszczędza budując duży dom, to nie oszczedza przede wszystkim na wygodzie mieszkania w nim. Powierzchnia ma z wygodą mniej wspólnego, bardziej funkcjonalnośc rozwiązań przestrzennych. A garaż w tym projekcie jest po prostu za wąski do wygodnego użytkowania. Dużą łazienkę mozna niewygodnie urządzić a małą wygodnie - wszystko właśnie sprowadza się do optymalnego rozplanowania wnętrza. Ładowanie rozwiązań z małych ciasnych domków do dużego domu o charakterze willowym jest moim zdaniem błędem projektowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.zapotoczny 04.06.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Spoko, dzięki za uwagi. Ja mam na ten temat inne zdanie i uważam, że ponad 3 m szerokości wystarczą w moim garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkKK 13.10.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Hej, Wybudowałeś może już ten dom? My się przymierzamu do tego projektu i jestem ciekaw jak się to u Was skończyło. Będę wdzięczny za info zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts