Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - podziękowania

Gość Gosc***

Recommended Posts

Gość Gosc***

Zakładam nowy wątek - bo chciałem podziękować - zaraz napiszę szczegółowo....

Instalatorom - którzy instalowali mi PC - za fachowość

Forumowiczom z działu PC i nie tylko - którzy spowodowali że moja wiedza jest jaka jest

instalatorowi - za piękny przykład kreatywności...

Masz rację 60 realizacji 6 zgrzytów.

10% tyle w tym zakresie.

Wina moja i zero w tym dyskusji

pierwsze skojarzenie - to kreatywna księgowość - nie wiedzieć dlaczego...

bo będąc kreatywnym i zakładając że błąd przy podanej liczbie realizacji jest taki sam przy liczbie zgrzytów(które naliczyłem), to wychodzi około 33 realizacji i 11 zgrzytów :lol2:

imponujące, pozostaje pogratulować :hug:

powiem tak - miło było was poznać:bye::bye::bye:

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zakładam nowy wątek - bo chciałem podziękować - zaraz napiszę szczegółowo....

A Ty nadal walkujesz temat mikiego? Przeciez teraz to juz tylko czlowiek z jakims uposledzeniem umyslowym mogl by w tej firmie zamowic usluge. Laktura forum powinna go z tego definitywnie wyleczyc. IMHO szkoda sobie juz strzepic jezyka. Co najwyzej "interwencyjne" przestrzegac nowych "jeleni". :)

A Ty nadal walkujesz temat mikiego? Przeciez teraz to juz tylko czlowiek z jakims uposledzeniem umyslowym mogl by w tej firmie zamowic usluge. Laktura forum powinna go z tego definitywnie wyleczyc. IMHO szkoda sobie juz strzepic jezyka. Co najwyzej "interwencyjne" przestrzegac nowych "jeleni". :)

Z ostatnim zdaniem pełna zgoda.

Edytowane przez r.tyrman

Gość Gosc***

piszę w imieniu sSiwy12 - prosił mnie o to:

Dziękuję wszystkim "prawym" instalatorom wielu satysfakcji z wykonanej roboty, oraz tego aby "lewi" nie psuli Wam opinii.

Wszystkim inwestorom, abyście trafiali tylko na "prawych" instalatorów (i wykonawców), a w przypadku trafienia na "lewego" (czego nie życzę) dużo wytrwałości i samozaparcia w egzekwowaniu swoich roszczeń - pamiętajcie, że Federacja Konsumentów i Rzecznicy Konsumentów, służą darmową pomocą, także prawna (przed sądem).

Warto walczyć o swoje + należna rekompensatę.

Na zakończenie akcent humorystyczny:

Wiadomość

You have been banned for the following reason:

Działania z podejrzeniem świadomego prześladowania innego użytkowika

Date the ban will be lifted: 13-04-2013, 18:00

Zaszywam się w pieleszach domowych, abym nie został ukarany za podejrzenie gwałtu, albo jak w temacie, za podejrzenie przekrętu. http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif - cholera wie może nowy trend nastał http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_cool.gif

Miło było - dziękuję wszystkim za możliwość dyskusji z Wami.

Ps. Redakcji, też życzę wszystkiego dobrego.

Ale jaja... W tym kraju (celowo tak piszę - bo czuję że jest mi coraz bardziej obcy) najlepiej być kombinatorem. Wtedy możesz liczyć na przychylność i protekcję. Jak chcesz ostrzec innych przed kombinatorem to jesteś godny potępienia. To się w głowie nie mieści - a teraz poproszę o bana, ponieważ z pewnością biorę udział w prześladowaniach niewinnego człowieka.

Powracam z banolandii.

Miki napisał że na 60 instalacji 6 niezadowolonych- wypadek przy pracy.

Pytam: ilu klientów wyhaczył na forum? Połowę, trochę więcej?

Ilu niezadowolonych postanowiło opisać swoje doświadczenia narażając się na obelgi w stylu "fizyczny matoł", złodziej, oszust, alkoholik, lodzik albo naciągacz?

Ilu wolało przemilczeć?

Jestem przekonany że jego sposób pracy u mnie i innych niezadowolonych nie był wypadkiem tylko regułą.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...