Gość Gosc*** 12.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zakładam nowy wątek - bo chciałem podziękować - zaraz napiszę szczegółowo.... Instalatorom - którzy instalowali mi PC - za fachowość Forumowiczom z działu PC i nie tylko - którzy spowodowali że moja wiedza jest jaka jest instalatorowi - za piękny przykład kreatywności... Masz rację 60 realizacji 6 zgrzytów. 10% tyle w tym zakresie. Wina moja i zero w tym dyskusji pierwsze skojarzenie - to kreatywna księgowość - nie wiedzieć dlaczego... bo będąc kreatywnym i zakładając że błąd przy podanej liczbie realizacji jest taki sam przy liczbie zgrzytów(które naliczyłem), to wychodzi około 33 realizacji i 11 zgrzytów imponujące, pozostaje pogratulować powiem tak - miło było was poznać:bye: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 12.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie ogarniam ni...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..MD.. 12.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja też , coś przegapiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.04.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zakładam nowy wątek - bo chciałem podziękować - zaraz napiszę szczegółowo.... A Ty nadal walkujesz temat mikiego? Przeciez teraz to juz tylko czlowiek z jakims uposledzeniem umyslowym mogl by w tej firmie zamowic usluge. Laktura forum powinna go z tego definitywnie wyleczyc. IMHO szkoda sobie juz strzepic jezyka. Co najwyzej "interwencyjne" przestrzegac nowych "jeleni". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 12.04.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) A Ty nadal walkujesz temat mikiego? Przeciez teraz to juz tylko czlowiek z jakims uposledzeniem umyslowym mogl by w tej firmie zamowic usluge. Laktura forum powinna go z tego definitywnie wyleczyc. IMHO szkoda sobie juz strzepic jezyka. Co najwyzej "interwencyjne" przestrzegac nowych "jeleni". Z ostatnim zdaniem pełna zgoda. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez r.tyrman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 13.04.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 powiem tak - miło było was poznać:bye: Popełniasz "forumowe samobójstwo"? Prokuratura? NIE RÓB TEGO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 13.04.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 piszę w imieniu sSiwy12 - prosił mnie o to: Dziękuję wszystkim "prawym" instalatorom wielu satysfakcji z wykonanej roboty, oraz tego aby "lewi" nie psuli Wam opinii. Wszystkim inwestorom, abyście trafiali tylko na "prawych" instalatorów (i wykonawców), a w przypadku trafienia na "lewego" (czego nie życzę) dużo wytrwałości i samozaparcia w egzekwowaniu swoich roszczeń - pamiętajcie, że Federacja Konsumentów i Rzecznicy Konsumentów, służą darmową pomocą, także prawna (przed sądem). Warto walczyć o swoje + należna rekompensatę. Na zakończenie akcent humorystyczny: Wiadomość You have been banned for the following reason: Działania z podejrzeniem świadomego prześladowania innego użytkowika Date the ban will be lifted: 13-04-2013, 18:00 Zaszywam się w pieleszach domowych, abym nie został ukarany za podejrzenie gwałtu, albo jak w temacie, za podejrzenie przekrętu. http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif - cholera wie może nowy trend nastał http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_cool.gif Miło było - dziękuję wszystkim za możliwość dyskusji z Wami. Ps. Redakcji, też życzę wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 13.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 sSiwy12 dostał banana????????????????????????????Bo nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 13.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ale jaja... W tym kraju (celowo tak piszę - bo czuję że jest mi coraz bardziej obcy) najlepiej być kombinatorem. Wtedy możesz liczyć na przychylność i protekcję. Jak chcesz ostrzec innych przed kombinatorem to jesteś godny potępienia. To się w głowie nie mieści - a teraz poproszę o bana, ponieważ z pewnością biorę udział w prześladowaniach niewinnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 SzopkaZenuaWiocha Ban. Idzie obejsc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 13.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Szopka A przegląd i poprawki u ciebie już zrobione? Pogoda chyba sprzyja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jeszcze nie Nom, zrobilo sie cieplo ale mialem ostatni tydzien taki dym w orce, ze nawet nie myslalem o tym ... Michas, faktycznie czas by byl. Daj cynka kiedy wpadniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 13.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Do mnie obiecał przyjechać na przełomie kwietnia i maja więc spokojnie czekam. Ty jesteś przede mną. Ma chłop szansę pokazać, że "nie taki miki straszny" to może i pokaże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zycie pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 13.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zycie pokaze Czy to u was liczba mnoga od słowa "rzyć"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 buahahhaahha . NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 13.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Powracam z banolandii. Miki napisał że na 60 instalacji 6 niezadowolonych- wypadek przy pracy. Pytam: ilu klientów wyhaczył na forum? Połowę, trochę więcej? Ilu niezadowolonych postanowiło opisać swoje doświadczenia narażając się na obelgi w stylu "fizyczny matoł", złodziej, oszust, alkoholik, lodzik albo naciągacz? Ilu wolało przemilczeć? Jestem przekonany że jego sposób pracy u mnie i innych niezadowolonych nie był wypadkiem tylko regułą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 13.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Powracam z banolandii. To znaczy, że ty też miałeś bana ta jak sSiwy12? Z jakiego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Intryguje mnie coz znaczy 'fizyczny matol' . Ktos wie ? Nie smiem nawet pytac ktoz taki uroczy przydomek przytulil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 13.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 To znaczy, że ty też miałeś bana ta jak sSiwy12? Z jakiego powodu? Za krótką wymianę zdań na wiadomy temat. Intryguje mnie coz znaczy 'fizyczny matol' . Ktos wie ? Nie smiem nawet pytac ktoz taki uroczy przydomek przytulil Matoł z fizyki to ja:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts