thom-bi 17.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 w ogródku usychają mi drzewa i róże dwa musiałem już wyciąć.Drzewa i konary są pokryte mchem koloru zółtego i szarego . Jest na to ratunek czy wszystko do usunięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Sam nalot to porosty. Zdrowie wiejskie powietrze. Na pewno nie jest to przyczyna zamierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 17.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Usun jak tylko zauwazysz objawy choroby. U siebie w lesie wycialem 72 osiki porazone choroba. W tygodniu jade do lesniczego niech mnie oswieci co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts