Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam wszystkich na następnym forum o Salomonie.

My budujemy w Łodzi, zdjęcia załączyłam na stronie projektanta domenaprojekt. Również dokonaliśmy kilka małych zmian , na górze nie będzie garderoby tylko drugi salon taki troszkę dla dzieci do spędzania wolnego czasu na grach i filmach, jeśli chodzi o okna to już chyba wyboru dokonaliśmy.

Pozdrawiam AT222

• 6 months później...

Pani AT222 dziękuję za podpowiedź. Czy mógłbym prosić Panią o pokazanie zdjęć z wnetrz ? Pytanie mam jeszcze do Panstwa, jak w Salomonie robicie wejście do gabinetu na dole ?

Czy Wam też wyszło tyle stali ? W sumie to nie problem bo trochę to zmniejszyliśmy ale projektant hojnie wyposazyl w stal ten projekt. Ale to zawsze lepiej niz za mało :-)

• 3 weeks później...

Witam, zdjęcia są dodane na stronie domenaprojekt.pl . Pytasz o gabinet oczywiście dodam takie zdjęcia lecz muszę troszkę poczekać,

mój mąż budując troszkę się zapędził i murował tak jak w projekcie teraz musi wyciąć drzwi z boku , zapomniał o zmianach :))

Temat stali jest tak obszerny jak jej ilość w tym domu ,co troszkę widać na zdjęciach . Salomon jak ktoś nam kiedyś powiedział to "istny bunkier ".

Na jakim etapie jesteście z budową ?

Pozdrawiam serdecznie.

• 2 weeks później...

Nam jeszcze zejdzie, bo nie rozpoczęliśmy nawet. Szarpiemy się z działką, mediami, itp. Rozglądam się za ekipami, przyglądam się cenom, podpytuję znajomych, czytam fora. Projekt jest w adaptacji dopiero,

Natomiast szczerze podziwiam i zazdroszczę. Waszej budowy. jestem pełen podziwu dla męża. Pani Aniu , na jakim etapie jesteście teraz ? Jak okna ?

• 1 month później...
  • 5 weeks później...
Witam wszystkich na następnym forum o Salomonie.

My budujemy w Łodzi, zdjęcia załączyłam na stronie projektanta domenaprojekt. Również dokonaliśmy kilka małych zmian , na górze nie będzie garderoby tylko drugi salon taki troszkę dla dzieci do spędzania wolnego czasu na grach i filmach, jeśli chodzi o okna to już chyba wyboru dokonaliśmy.

Pozdrawiam AT222

Witam. Bardzo podoba nam się ten domek i też przymierzamy się do budowy. Chciałam zapytać czy istnieje możliwość obejrzenia projektu na żywo. Wiem, że to dość kłopotliwe ale bardzo nam zależy. Mieszkamy kolo Torunia. Proszę o odpowiedź. Karolina i Romek.

• 1 month później...
Nam jeszcze zejdzie, bo nie rozpoczęliśmy nawet. Szarpiemy się z działką, mediami, itp. Rozglądam się za ekipami, przyglądam się cenom, podpytuję znajomych, czytam fora. Projekt jest w adaptacji dopiero,

Natomiast szczerze podziwiam i zazdroszczę. Waszej budowy. jestem pełen podziwu dla męża. Pani Aniu , na jakim etapie jesteście teraz ? Jak okna ?

Witam serdecznie.

W chwili obecnej jesteśmy na etapie przygotowań do zalania stropu parteru. Okna już wybraliśmy, dach również moja radość z zakończenia etapu szukania i decydowania jest wielka dodam że zajęło to troszkę czasu. Nasze plany są dość ambitne jak na ekipę 1 + 1 w listopadzie planujemy montaż okien.

Pozdrawiam serdecznie.

Witam serdecznie.

Jeśli chodzi o obejrzenie domu to my nie mamy nic przeciwko, zapraszamy. Sami z doświadczenia wiemy iż takie wizyty bardzo pomagają w wielu kwestiach. Tak jak wspomniałam poniżej jesteśmy na etapie przygotowań do zalania stropu ale w listopadzie będzie już stan surowy zamknięty , jeśli macie ochotę na wycieczkę zapraszamy. Pozdrawiam serdecznie.

• 6 years później...