Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tylko co ci da informacja, ze 6 lat temu jakiś producent akurat miał serię okien w niezłej cenie?

W tym roku w związku z WT 2021 większość producentów zmieniła kompletnie swoje kolekcje - ich parametry i ceny.

Chyba, ze chodzi ci po prostu o bieżące informacje na temat budowy? To wówczas archiwalne wpisy tez niewiele pomogą, skoro drastycznie zmieniły się ceny budowy w ciągu ostatnich 6 lat.

To duży dom, rzadko kto już takie duże buduje na forum.

Edytowane przez Elfir

tylko co ci da informacja, ze 6 lat temu jakiś producent akurat miał serię okien w niezłej cenie?.

Nic mi nie da. Szukam po prostu innych miejsc, gdzie odbywała się dyskusja o tym projekcie. Wpis odnosił się do zdania (...) na niektórych forach podają namiary (...) i szukałem tych "innych for"

Chyba, ze chodzi ci po prostu o bieżące informacje na temat budowy? To wówczas archiwalne wpisy tez niewiele pomogą,

Dokładnie, chodzi mi o podzielenie się informacjami z procesu budowy. Nie dotyczy to tylko ceny okien.

PS. Dobrze wiedzieć, że admin czuwa :)

Z osób udzielających się wcześniej w tym temacie żadna już na forum nie zagląda. Ostatnie logowanie jest z 2017 roku.

Na grupie na stronie extradom, sprzedającej projekty, ostatnie merytoryczne posty są z 2015 roku, a ostatnia aktywność z 2018roku.

podobnie jest na stronie http://inspiracje.pl/w-budowie-projekt-domu-salomon-WRW1029

Nie znalazłam żadnego bloga o tym projekcie.

Podejrzewam, ze realia rynkowe wymiotły chętnych na budowę takiego domu. A tych, których stać, nie mają czasu na pisanie w internecie.