mrxaoo 24.01.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 zgadza się. Ale może ktoś jest w stanie odgrzebać te czeluście internetu, których google już nie indeksuje A może są jeszcze aktywni budujący (lub już wybudowani) tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2021 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) tylko co ci da informacja, ze 6 lat temu jakiś producent akurat miał serię okien w niezłej cenie?W tym roku w związku z WT 2021 większość producentów zmieniła kompletnie swoje kolekcje - ich parametry i ceny. Chyba, ze chodzi ci po prostu o bieżące informacje na temat budowy? To wówczas archiwalne wpisy tez niewiele pomogą, skoro drastycznie zmieniły się ceny budowy w ciągu ostatnich 6 lat. To duży dom, rzadko kto już takie duże buduje na forum. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 25.01.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 tylko co ci da informacja, ze 6 lat temu jakiś producent akurat miał serię okien w niezłej cenie?. Nic mi nie da. Szukam po prostu innych miejsc, gdzie odbywała się dyskusja o tym projekcie. Wpis odnosił się do zdania (...) na niektórych forach podają namiary (...) i szukałem tych "innych for" Chyba, ze chodzi ci po prostu o bieżące informacje na temat budowy? To wówczas archiwalne wpisy tez niewiele pomogą, Dokładnie, chodzi mi o podzielenie się informacjami z procesu budowy. Nie dotyczy to tylko ceny okien. PS. Dobrze wiedzieć, że admin czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 25.01.2021 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Ok, to raz jeszcze - czy są aktywni forumowicze, którzy już wybudowali, albo są na etapie budowy tego projektu? Teraz mam nadzieję, iż intencje moje są jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Z osób udzielających się wcześniej w tym temacie żadna już na forum nie zagląda. Ostatnie logowanie jest z 2017 roku.Na grupie na stronie extradom, sprzedającej projekty, ostatnie merytoryczne posty są z 2015 roku, a ostatnia aktywność z 2018roku.podobnie jest na stronie http://inspiracje.pl/w-budowie-projekt-domu-salomon-WRW1029 Nie znalazłam żadnego bloga o tym projekcie. Podejrzewam, ze realia rynkowe wymiotły chętnych na budowę takiego domu. A tych, których stać, nie mają czasu na pisanie w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 28.01.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 No cóż, może faktycznie ten projekt nie znalazł odpowiednio dużo amatorów, a Ci którzy budowali mieli w nosie forumowe rozbijanie aspektów na atomy w celach oszczędnościowych. Tak czy owak, dzięki za potwierdzenie historycznych danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Wiesz, to jest dom dla inwestora który ze złotówkami się nie szczypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts