mini2012 24.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 widzieliście zupełnie coś nowego?ArchiX jak widzę ma cos świeżego....zastanawiam się nad X1 u nich:http://www.archix.pl/#!x1/cmw5 jakieś komentarze? co sądzicie? dla mnie to prawie idealny domek na moją działkę.....chociaż X6 bardziej mi się podoba to pewnie warunki zabudowy nie pozwolą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 25.04.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wyjaśnisz skąd zachwyt i w czym ta nowość i świeżość twoim zdaniem tkwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 25.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, ten projekt to kopia Z10 z pracowni Z500Jest spory watek o Z10 na forum mozesz poczytac Ps. zwroc uwage na glebokosc szafy w wiatrolapiejest tam malo miejsca i szafa bedzie plytka ze 40 cmzeby poszerzyc kosztem spizarni trzeba przesuwac sciane nosna, czyli wiaze sie to z robieniem podciagu i slupa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mini2012 27.04.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Hey, jakoś z zewnątrz bardziej mi się X1 podoba, nie jest taki "łysy" jak z10a co do sieni to okazało się że szafa się zmieści bo jest tam aż 80cm.Poza tym szafa zajmie tylko część ściany bo planuje zrobić tam jeszcze drzwi, przejście do kuchni przez spiżarnię(wygodniej z zakupami:)Zastanawiam się też czy nie podzielić poddasza na przynajmniej dwa pokoiki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 27.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 widzieliście zupełnie coś nowego? ArchiX jak widzę ma cos świeżego....zastanawiam się nad X1 u nich: http://www.archix.pl/#!x1/cmw5 jakieś komentarze? co sądzicie? dla mnie to prawie idealny domek na moją działkę.....chociaż X6 bardziej mi się podoba to pewnie warunki zabudowy nie pozwolą :/ Och,ach,och,ach! Niezwykle odważny i twórczy. Szkoda że nikt wcześniej nie pomyślał o tym wcześniej! Niesamowite, ten dom ma drzwi, okna, taras i balkon, a nawet dach i sciany. Co za twórcze podejście. Nikt do tej pory nie wpadł na to że te wszystkie elementy można połączyć w całość ArchiX-ie (czy też mini2012) poziom autoreklamy jest w twoim wydaniu żenujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy_001 28.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Tyle że to nie archiX je zaprojektował, są pośrednikiem ukraińskiej pracowni:http://pollio-studio.com.ua/ Niektóre są ciekawe, podobają mi się. Fajne mają wizualizacje, rzuty nieczytelne niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArchiX 10.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witamy, dokładnie, jesteśmy polsko-ukraińską pracownią domów typowych. Nasze projekty są oczywiście dostosowane do polskich warunków Jeśli chodzi o rzuty to postaraliśmy się już o podmienie ich, teraz po kliknięciu w rzut, powiększa się on i mamy nadzieje jest czytelny. Dziękujemy za feedback Pozdrawiamy ArchiX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wielka chata a w sypialniach na parterze brak miejsca na szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts