rajmundos 06.05.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Panowie a wlasnie jakiej wielkości teraz wneki budowac? Bedziemy musieli mieć 3 kubły, a może 4 nawet.? A wiec jakich wymiarow wymurowac wneke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 06.05.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Trzeba iść do śmietnika. Pomierzyć kubły. Dodać minimalne odstępy między nimi i gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 I oczywiście dowiedzieć się jakie w Twojej okolicy są zasady co do ilości kubłów. Ja właśnie w weekend dolałem 3 miejsce, bo miałem planowane 2 pojemniki, a będę musiał mieć 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.05.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 One nie muszą stać w rządku. Kosze na surowce wtórne można dać do tyłu. I tak sięgniesz ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.05.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czy w ogóle będą potrzebne te kosze i czy nie będzie obowiązku wystawiania śmieci w workach?Już wiadomo że wiele firm nie ma odpowiedniej ilości aut do opróżniania koszy i będą wozić samochodami "z paką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 24.05.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Też zastanawiam się nad wymiarami wnęki bo akurat robię nowe ogrodzenie więc można się dostosować do nowych regulacji. W Piasecznie, gdzie mieszkam, na surowce wtórne gmina będzie dostarczać worki więc wystarcza tylko stelaże na nie ale tez ich będzie 3 sztuki i miejsca zajmą pewnie tyle co normalne kubły więc ja zrobię tyle miejsca aby weszły 3 kubły na recykling + 2 kubły zwykłych śmieci + 1 zapasowy na te najbardziej popularne śmieci bo ich jest najwięcej czyli plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.05.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 można mieć miejsce na 1 kosz a worki na surowce trzymać w garażu i wynosić do boksu śmietnikowego w dniu wywozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 można mieć miejsce na 1 kosz a worki na surowce trzymać w garażu i wynosić do boksu śmietnikowego w dniu wywozu.Pod warunkiem, że regulamin przewiduje odbiór śmieci w workach. U nas obowiązkowo kubły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 One nie muszą stać w rządku. Kosze na surowce wtórne można dać do tyłu. I tak sięgniesz ręką Nie mam miejsca w głąb. W szerz a jakże. Dlatego idę tą stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 28.05.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 można mieć miejsce na 1 kosz a worki na surowce trzymać w garażu i wynosić do boksu śmietnikowego w dniu wywozu. smieci trzyma sie w smietniku a nie w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.05.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 smieci trzyma sie w smietniku a nie w garazu Celna uwaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 smieci trzyma sie w smietniku a nie w garazu Nie masz kosza na śmieci pod zlewem? Bo podobno trzymasz je tylko w śmietniku? Oskrobać marchewkę też wychodzisz na dwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 28.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 smieci trzyma sie w smietniku a nie w garazu Ja mam spory garaż i tam śmieci trzymam, tzn segregowane. Po to go właśnie stawiałem, aby tego typu piedółki tam chować. Sam kubeł z mieszanymi odpadami stoi sobie na zewnątrz w zacisznym miejscu. Do tego mam też śmietnik pod zlewem, jak to napisała Elfir i uważam to za normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 29.05.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja może nie mam sporego garażu ale mieszczą się tam jeszcze dwa worki na segregowane śmieci. Kubełki pod zlewem mam 3. A kubeł duży na śmieciory mieszane mam na zewnątrz a linii ogrodzenia. I też uważam że to normalne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 29.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja mam spory garaż i tam śmieci trzymam, tzn segregowane. Po to go właśnie stawiałem, aby tego typu piedółki tam chować. Sam kubeł z mieszanymi odpadami stoi sobie na zewnątrz w zacisznym miejscu. Do tego mam też śmietnik pod zlewem, jak to napisała Elfir i uważam to za normalne ja w garazu trzymym rower i samochod a smieci z kubelka pod zlewem wynosze do smietnika. Po to wymyslono kubly nasmieci zeby do nich smieci wyrzucac a nie do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts