zosiakalicka2 07.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Hej,Szukam w miarę przestronnego domu o prostej bryle. Mają w nim mieszkać 4 osoby. Dwoje dorosłych i dwójka dzieci. Spodobał mi się Ars z biura Lipińscy Domy. Liczę na Wasze wytknięcie mankamentów i porady. Ja np. uważam, ze brakuje w tym projekcie okien połaciowych i może być za ciemno w środku. Co Wy sądzicie o tym projekcie?http://projekty.lipinscy.pl/Ars/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiakalicka2 07.06.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Hej! Ponawiam prośbę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 mały, nieustawny salon.Wigilię lub rodzinne przyjęcia trzeba urządzać w kuchni, bo nie ma miejsca na stół w salonie lub jadalni.Między dziecmi będzie wojna o pokoje, bo są nierównej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiakalicka2 11.06.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nie wiem czemu ale zarówno u mnei w domu jak i u większości znajomych imprezy zawsze przenoszą się do kuchni Więc tym że nie zorganizujemy tam wielkiej biby się nie przejmuję Nasze dzieciaki i tak się cały czas kłócą więc to tylko jeden powód w tą czy w drugą stronę już nie zrobi nam różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.06.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 może imprezy przenoszą sie do kuchni z powodu za małych lub żle rozplanowanych wnętrz?U mnie jest inaczej, kuchnia to zaplecze wyłącznie robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts