omahaha 09.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam,mam pokój 3x2metry okno skierowane jest na północ i jest dosyć jasno przez cały dzień w nim.Chciała bym go pomalować tak zeby kolory pasowały do czerwonych rolet,kaloryfera,tablicy rejestracyjnej pojazdu i drzwi,ale rowniez aby pokoj byl odpowienim miejscem do spania i pracy. mam meble ( z aby o nazwie fiesta-bez łóżka -http://www.promoceny.pl/detail/fiesta-zestaw-podwojne-lozko-fiesta-z-2-materacami-i-2-stelazami-16664/ ,łóżko z abry o nazwie grześ)mebli niestety nie moge zmienić bo rok temu została spłacona rata za nie(i mama sie nie zgadza,sama mi kazała kupić segment bo jest "pakowny" a to mi wcale nie jest potrzebne)a jako że jestem kiepska w doborze kolorów do siebie i ogolnie kolory są mi troche obce prosiła bym o jakąś rade jak go pomalować odpowiednio żeby nie był przytłaczający i nie wydawał sie ciasny.dodam że mam jasne panele bez dywaników i pokój obecnie ma cała palete barw na sobie i wygląda jak kalejdoskop- i tu sie objawia moja okropna zdolnosc doboru kolorów.Błagam o jakąś pomoc!SmilePozdrawiam Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 może na szaro, jak na zdjęciu Abry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrieha 10.05.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dokładnie, szary będzie świetnie pasować Żeby nie był przytłaczający i nie wydawał się ciasny - jedna ściana szara (jasny grafit), reszta biała lub w jaśniutkiej szarości. Może być też beż, jeśli wolisz takie połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.05.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 nie na żółto, niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrieha 10.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 W sieci są dostępne symulatory malowania ścian, można popróbować i mniej więcej zobaczyć jaki w przybliżeniu efekt uzyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omahaha 11.05.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 O są takie?aż zaraz poszukam Te połaczenie szarego i bezu bardzo mnie ciekawi poszukam i posprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrieha 11.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Chodziło mi o połączenie czerwieni z jasnym beżem albo wanilią - wtedy wnętrze będzie lżejsze, bardziej przytulne i mniej surowe, niż w przypadku połączenia czerwieni z szarością. Wszystko zależy od efektu, na jakim Ci zależy i od tego w jakim stylu Ty czujesz się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 poza tym mamy taupe i griege - takie bezo-szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrieha 12.05.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Elfir - ładne te kolorki, nie znałam takich określeń jak taupe i griege. Warto to wiedzieć Ja mówiłam na to "brudny beż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts