kachna_88 10.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 dostałam od dewelopera przykładowe ustawienie łazienki jednak w ogole mi sie ono nie podoba. mysle zeby zamiast wanny zrobic prysznic, bez brodzika (brodzik z kafelek) co o tym myslicie? do tego zabudowac pralke i zrobic szafke do sufitu. macie jakie pomysly na taka małą klitke? jak fajnie ja zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.05.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Proponuję taki układ,gdzie pralka będzie schowana pod blatem koło umywalki.http://img856.imageshack.us/img856/5125/rtyt6yu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aranzator 27.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A ja proponuje, żeby pralka nie była w łazience, co to za dziwny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.05.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 pralka najlepiej w pralni, bo jak wiadomo to pralnia jest standartowo projektowana w małych mieszkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 31.05.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 pralka najlepiej w pralni, bo jak wiadomo to pralnia jest standartowo projektowana w małych mieszkaniach dobre też chce pralnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 31.05.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 acha apropos propozycji kinka czy nie będzie problematyczne załadowanie pralki? jak duże planujesz miejsce prysznicowe? jeżeli 80 cm. pralka gł. ok 60 cm. to powinno być ok. Można też pomyśleć o zamykanych szybach do środka, jeśli nie korzysta się z prysznica szyby można domknąć żeby nie "robiły tłumu" w łazience. Nie wiem czy jasno się wyrażam. ja mam tak w małej klitce która miała być wc poszerzyłam ją trochę i posiada szumne wymiary 196 x 123. wejście przeniosłam na dłuższą ścianę mniej więcej na środek, i tym sposobem z jednej strony wygospodarowałam miejsce na prysznic z odpływem liniowym. szyba jest zrobiona na zamówienie ok 30 cm od ściany na sztywno, natomiast kolejne ok 70 cm ruchome (zamykane do wewnątrz), Na co dzień łazienka ma całą szerokość do wykorzystania nie przeszkadza żadna kabina nie ogranicza ruchów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 05.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nie rozumiem czemu naraz pralka tak bardzo was razi w łazience (nie każdy ma pralnie i trzeba to zrozumieć ) a eksponowanie w kuchni 2 piekarników, zlewów itp. jest takie wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 women - mój post to był złośliwy komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 07.06.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 women - mój post to był złośliwy komentarz adresatka chyba nie zrozumiała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts