Sadysta 08.03.2023 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Łazienka - odpływ liniowy, hydroizolacja Promacol itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.03.2023 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Łazienka - płytki gresowe. System poziomowania płytek Tiramisu i zapasowy "chiński" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.03.2023 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Łazienka ... Lustro w płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.03.2023 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Łazienka ... Wanna, oświetlenie led ze szklanymi kloszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.03.2023 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Meble łazienkowe. Zawieszki Camar 807. Okucia meblowe Blum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.03.2023 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Meble łazienkowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 09.03.2023 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Zasobnik 200l (bojler cwu) - stal nierdzewna, naczynie przeponowe przepływowe. Oświetlenie przypodłogowe na korytarzu i lampa w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 09.03.2023 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Korytarz po montażu drzwi i z oświetleniem. Wiatrołap. Sypialnia z tapetą wybraną przez żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 09.03.2023 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Zamówiłem płyty meblowe z formatowaniem na kuchnię wraz z transportem w firmie "Juan" oddział Wrocław.Miało być szybko, termin maksymalnie 10 dni roboczych lub cytuję "aczkolwiek może on ulec skróceniu"Wymagana zaliczka 70% wpłacona półtora miesiąca temu.Po pewnym czasie poproszono mnie o wpłacenie całość kwoty "na transport zewnętrzny" bo własny mają zajęty i wpłaciłem.Nadal czekam. Ciekawe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitles 09.03.2023 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 A co skusiło Cię na stal nierdzewną (CWU)..?Grzejesz pompą, czyli zbiornik na CWU masz z wężownicą w środku, czy jednak osobną grzałkę dałeś..?Z hydrauliką u mnie nie specjalnie najlepiej, więc może rozjaśnij mój mózg, jaka różnica pomiędzy naczyniami przełomowymi standardowymi a przepływowymi (korzyści za i przeciw, nie konstrukcyjne bo to akurat logiczne no i na zdjeciu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 09.03.2023 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 W domu rodzinnym miałem kilka zbiorników ocynkowane i emaliowane. Krótko pracowały - korozja.Wybrałem nierdzewny licząc na długą pracę.Zbiornik ma wężownicę lecz nie podłączałem, fotowoltaika załatwia sprawę przy pomocy 3 kW grzałki.Nie warto "poganiać " pompy ciepła do wysokiej temperatury kiedy słońce tak ładnie świeci.Naczynie przepływowe tylko w obwodzie cwu. Brak zastoju, woda przepływa i nic się złego nie zbiera, lub jest zmniejszone nagromadzenie (bakterii itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 12.03.2023 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Formatki meblowe dotarły, ale są braki w zamówieniu i fronty nie są w idealnej kondycji (drobne rysy).Czekam na odpowiedź ze strony "Juan" w sprawie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts