Mmelisa 14.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Matko, ale piekny porzadeczek Nie udzielam sie, ale zagladam i kibicuje caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 17.05.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Matko, ale piekny porzadeczek Nie udzielam sie, ale zagladam i kibicuje caly czas Dziękuję, ja także zaglądam do Twojego dziennika, podpatruję i kibicuję. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 23.05.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Co tam u Ciebie, mam nadzieję że spotkania z prądem nie miałeś? Przy okazji zapytam, czy patenty do poziomowania pierwszej warstwy ściany to masz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmann 23.05.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam serdecznie. Czytalem cala calosc, ogladalem zdjecie... i jestem pod wrazeniem. Pare budow w zyciu juz widziałem, ale taka robota na tip top to rzadko widziane i naprawdę oko się cieszy. Zagladalem tu tylko bo plyta, rzecz jasna, ale musialem koniecznie ogladac do końca, bo tak mi się podoba. Kibicuje, trzymam kciuki i będę dalej ogladal Pozdrawiam Thomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Wielkibrat jest pod wrażeniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 24.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Gratulacje, tak prowadzonej budowy już dawno nie widziałem tak trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Co tam u Ciebie, mam nadzieję że spotkania z prądem nie miałeś? Przy okazji zapytam, czy patenty do poziomowania pierwszej warstwy ściany to masz jeszcze? Mnie "prąd nie tyka":D Tak mam, jakaś propozycja pozyskania ? Pisz wiadomość, dogadamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam serdecznie. Czytalem cala calosc, ogladalem zdjecie... i jestem pod wrazeniem. Pare budow w zyciu juz widziałem, ale taka robota na tip top to rzadko widziane i naprawdę oko się cieszy. Zagladalem tu tylko bo plyta, rzecz jasna, ale musialem koniecznie ogladac do końca, bo tak mi się podoba. Kibicuje, trzymam kciuki i będę dalej ogladal Pozdrawiam Thomas Witam zawodowego "płytowca" . Dziękuję za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Wielkibrat jest pod wrażeniem .... Witam i dziennik odwiedzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Gratulacje, tak prowadzonej budowy już dawno nie widziałem tak trzymać... Witam, oczekuję na dziennik. Strasznie słodkie te Wasze wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ładna pogoda - dokończyłem więc układanie gąsiorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 24.05.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) Dodałem także instalację odgromową (foto w trakcie roboty). PS ciągną światłowód i będą przyłącza nawet 1000Mb/s na 40Mb/s za "normalne" pieniądze. Edytowane 25 Maja 2014 przez Sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMI 25.05.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 PS ciągną światłowód i będą przyłącza nawet 1000Mb/s na 40Mb/s za "normalne" pieniądze. Faaajnie, mnie zadowoliłby zwykły kabel telefoniczny, którego nawet nie ma w najbliższej okolicy, a co dopiero światłowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 25.05.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Na początek się przywitam a potem powiem tak: widać ogrom pracy, podoba mi się Twoja skrupulatność. Wszystko masz bardzo przemyślane i widać trochę albo i nawet sporo doświadczenia. Ja ruszam w następnym tygodniu, dom "prawie" taki sam, technologie zbliżone jak nie takie same więc dziennik ląduje już w mojej subskrypcji. Też zamierzam większość robić sam i również mam to zaplanowane na 2 lata, co pewnie mi się nie uda bo jeszcze trzeba pracować. Dalej stawiasz na wybudowanie się w ciągu dwóch lat, czy są jakieś poślizgi? Pozdrawiam i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.06.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na początek się przywitam a potem powiem tak: widać ogrom pracy, podoba mi się Twoja skrupulatność. Wszystko masz bardzo przemyślane i widać trochę albo i nawet sporo doświadczenia. Ja ruszam w następnym tygodniu, dom "prawie" taki sam, technologie zbliżone jak nie takie same więc dziennik ląduje już w mojej subskrypcji. Też zamierzam większość robić sam i również mam to zaplanowane na 2 lata, co pewnie mi się nie uda bo jeszcze trzeba pracować. Dalej stawiasz na wybudowanie się w ciągu dwóch lat, czy są jakieś poślizgi? Pozdrawiam i zazdroszczę Mam taki plan;). Powodzeni we własnych planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.06.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Prace tynkarskie rozpoczęte. Jest gorąco zaprawa przesycha za szybko, pewnie będę miał pęknięcia . Tynk cementowo-wapienny kręcę na budowie, proporcje na teraz to (cement - wapno - piasek): obrzutka - 1:0,5:4 (ostatecznie zastosowałem 1:0:3) narzut - 1:1,5:6 Pierwsze pomieszczenie kotłowni. Do obrzutki piasek 1-2mm, narzut do 1mm. Listwy prowadzące stalowe wyciągam. Narożniki aluminiowe, oczywiście zostają. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 08.06.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Będę musiał coś zmienić, żeby tynk tak szybko nie wysychał, jest mało plastyczny przy tej temperaturze. Dolna część ściany zatarta pod płytki. Wilgotność powoduje,że aparat zaparował w kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 16.06.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Tynkowanie "kotłowni" zakończone, jeszcze zostało osadzenie parapetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 16.06.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Parapety, także przywiozłem. Chiński granit 3cm grubości i 30cm szerokości (głębokości). Kolor - g664, szary z brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 01.07.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tynkowanie ścian trwa. Obrzutka sypialni. Profile narożne aluminiowe i listwy przyokienne (pod kolor okien). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts