Sadysta 06.07.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 ale trafiłeś.. właśnie dzisiaj z żoną zastanawialiśmy się jak by tu wędzarnę zrobić.. cyknij ze 3-4 fotki jaki masz patent na wędzarnię.. To wędzarnia tymczasowa zrobiona z odpadów po budowie - skrzynka z wieczkiem + rurowy generator dymu. Docelowa będzie murowana z grillem i takie tam, wtedy zrobię foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 06.07.2017 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Dziękuję bardzo. To obniżenie i zagęszczenie zbrojenia siatki ( żeby zmieścić spad i odpływ liniowy ) w tym miejscu miałeś zaplanowane przez konstruktora czy sam to ogarnąłeś? Ja miałem zaplanowane przez siebie. Ty jeśli jesteś na etapie projektu, masz zaplanowane, daj temat projektantowi niech ogarnie razem z konstruktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 06.07.2017 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Dostawa gresu, zakupy żony. Włoski gres barwiony w masie 60x60cm Włoski gres szkliwiony 30x60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 07.07.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jak większość czytających jestem pod wrażeniem i włączam subskrypcję tematu. Taki laik jak ja może się dużo nauczyć i potem w rozmowach z wykonawcami nie być całkiem zielonym Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 07.07.2017 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Płytki na ścianach w kuchni. Włoski gres 10x10cm, taki powrót do przeszłości. Marzenie żony, moja udręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 07.07.2017 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jak większość czytających jestem pod wrażeniem i włączam subskrypcję tematu. Taki laik jak ja może się dużo nauczyć i potem w rozmowach z wykonawcami nie być całkiem zielonym Powodzenia! Dziękuję, życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 08.07.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Płytki na ścianach w kuchni. Włoski gres 10x10cm, taki powrót do przeszłości. Marzenie żony, moja udręka. Dlaczego udręka? Są niewygodne w układaniu, czy względy estetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 12.07.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Przywitam się bo od dawna tu zaglądam i bardzo dużo mi pomógł mi twój dziennik. Wielkie dzięki. Marzenie żony, moja udręka. [ATTACH=CONFIG]392585[/ATTACH] Hehe widzę że nie tylko ty powinieneś nosić ksywkę "sadysta" Domyślam się jakie masz koszmary w nocy: Krzyżyki, krzyżyki z każdej strony krzyżyki!!! Powodzenia życzę i dalszego perfekcyjnego prowadzenia dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.07.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Haha, ok, już rozumiem, czemu to udręka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 12.07.2017 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Haha, ok, już rozumiem, czemu to udręka... Mały format płytek = czasochłonne układanie Pozdrawiam Ciebie jak i the_anonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 17.08.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Cześć Sadysto, coś zamilkłeś ostatnio. Jak idzie, wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 10.09.2017 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Cześć Sadysto, coś zamilkłeś ostatnio. Jak idzie, wszystko w porządku? Dziękuję, wszystko dobrze. Wam, także świetnie wyszła płyta, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 10.09.2017 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Zarosłem i musiałem to przerwać Dalsze prace glazurnicze. Pomocnik działa na korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 10.09.2017 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Gres ... Sypialnia Korytarz, salon i kuchnia ta sama płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 10.09.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Gresy w kuchni. Wszystko jeszcze zakurzone więc kolory be wyrazu, przed fugowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sruba014 03.11.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Cześć! Czy możemy liczyć na aktualizację dziennika i nową fotorelację? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 05.11.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Witaj sruba014 oczywiście, natychmiast aktualizuję Zawiesiłem szafe rack. Zafugowane płytki na podłodze i ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 05.11.2017 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Fugi zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 05.11.2017 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Listwy przysufitowe (sztukateria) XPS. Kleję Tym i szpachluję Tamtym lub podobnym (akryl). Nakładam jak na fotografii, dociskam i nadmiar zbieram szpachelką. Wycieram zwilżoną gąbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 05.11.2017 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Listwy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts