Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gość GOSC12_3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Z jeśli chodzi o zsyp to zrobię go sobie na 100% chociaż jak powiedziałam o tym tacie to się zaczął śmiać :( że taki leń ze mnie że z paru schodów nie będzie mi się chcialo zejść...

to nawet nie chodzi o lenistwo - tylko wtedy w łazience nie musisz mieć kosza na brudne ciuchy!!! - otwierasz zsyp i siup, prosto do kosza w pralni :)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
To czego się tylko obawiam, to na ostatnim zdjęciu widać jak okno jest osadzone i jak przyjdzie jeszcze 15cm styro to juz całkiem będzie w głęboko i ciemnica w pokoju murowana :(

Witaj Riri:bye:

Przypadkowo tu trafilam, nie wiedzialam, ze masz swoj watek:)

Co do tych okien, to faktycznie w zime troche ciulowo, ale ja bede miala podobna "ciemnice" i sie z tego ciesze. U mnie chyba jeszcze mniej slonca do okien dotrze. Moja mama mnie wlasnie ta ciemnica straszy, a sama nie ma jasniej w domu, gdy musi okna roletami pozaslaniac w sloneczny dzien:cool:

• 3 weeks później...

riri, pozwolisz, ze wtrące swoje 3 grosze....

Nie rób półki na wyspie.

Jest to takie......obciachowe( sorki)

Zrób szerszą wyspę. Siedzący przy niej będą na tyle daleko, że nie będą Ci przeszkadzać przy dłubaniu sałatki. Będziesz miała lepszy kontakt wzrokowy.

Teraz to jak lada w dworcowym bufecie :lol2:

Lepiej ale nie o to mi chodziło tzn. nie do końca to.

PKP znikneło ale zobacz inspirkę......

http://www.homedesignstyle.org/wp-content/uploads/2013/03/kitchen-island-seating.jpg

Nie szkoda miejsca na wiatr pod blatem ?

Możesz tę przestrzeń wykorzystać na cofnięte szafki, w których bdziesz trzymać rzeczy, rzadziej uzywane.

Ładnie też wypełni i ociepli przestrzeń.

Z tą metalową nogą z Twojej wizki, wyglada to trochę biurowo.

Masz inne rzuty kuchni ?

Na przykład, z widokiem na okno. ....