Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gość GOSC12_3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Riri:-)

Jeśli mogę coś podpowiedzieć w sprawie zdjęć - korzystam z imageshack.us. Jest darmowy. Od razu wyświetla się okienko PRZEŚLIJ i po prawej słowo Browse. Klikasz na to,wybierasz zdjęcie z komputera i zatwierdzasz ikonką "prześlij poniżej. Otworzy Ci się następna strona i klkasz po prawej:

Continue to the image links

W kolejnej odsłonie kopiujesz kod forum i wklejasz w swój post, o tak:

http://img21.imageshack.us/img21/3379/h82f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sedno tego kodu zawarte jest od informacji http://............bla bla.....................

Zostawiasz tylko to i masz wtedy "czyste zdjęcie bez "wąsów"Uploaded with ImageShack.us

--

Widzę, że mieliście co robić we wnętrzach - tym większa będzie Wasza satysfakcja, kiedy skończycie:-)

Edytowane przez _Chloe_

Oświetlenie to zawsze problem i o ile w pokoju nie musi byc ostre światło o tyle w kuchni, raczej konieczne.

Oswietlenie pod szafkami jak najbardziej!

Cos punktowego nad wyspa czy stołem też dobrze.

Halogeny tez by się przydały ale szukałabym takich w których reflektorki mozna obracać.

Zawsze to bezpieczniejsze bo jak coś źle wymierzysz to doswietlisz przez obrót swiatła i pozamiatane.

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...

Osobiście cieszę się z każdego małego kroku naprzód. Jak mi zrobili wylewkę w ganku to się prawie popłakałam :yes:

Nie tylko Ty tak masz:D My jak dostaniemy jakies nowe zdjecia z budowy, to ogladamy je potem po 100 razy:lol2: To taka radocha, ze kolejny etap do przodu, ze chyba tylko drugi budujacy to zrozumie;)

Riri fajna ta cegla, ale musisz ja dokladnie obejrzec, czy ona sie nadaje cala do zostawienia. Bo zostawienie czesci to moze byc strzal w kolano:( Nie wiadomo na ile prosta jest ta sciana i ile trzeba bedzie tynku, zeby wyrownac. Zeby Ci sie potem wneka nie zrobila z tym ceglanym kawalkiem sciany.