marimag 30.11.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 No to przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 tereska 200zł sama robocizna? Ja będę musiała miec 4 punkty + myślę o szufelkach w ganku i kuchni, ale jakos nie jestem przekonana. Nieee, z materialem juz. Ja nie chcialam szufelek, bo zamiatac nie mam zamiaru. Pamietaj, ze wieksza ilosc gniazd=wieksza moc odkurzacza. I trzeba zrobic "wylot" na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Gniazda sa w roznych kolorach dostepne i kupujesz je dopiero, gdy chcesz odpalic odkurzacz.Ja zalatwialam wszystko przez telefon, wyslalam rzut domu, dostalam propozycje rozmieszczenia gniazd do zatwierdzenia i w trakcie zrezygnowalam z jednego, bo postanowilam, ze kupie jednostke z gniazdem (podpinasz sie bezposrednio pod pudlo). Nie moglam sama sprawdzic, wiec jak juz przyjechali robic instalacje, to poprosilam, zeby pochodzili mi ze sznurkiem po chalupie i sprawdzili, czy na pewno wszedzie dotre z tym odkurzaczem.Pierwszy etap instalacji to tylko rury i zaslepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 No i nad czym Ty płaczesz ? Stare domy tak mają. Wejście ukryte jest zadomem lub z boku. To ma swój urok. Mozna zrobic piekną aleję z drzew które będa sie łączyły koronami a pomiedzy nimi dac niziutkie oświetlenie ogrodowe, które będzie rzucało światło i na pnie i częściowo na ścieżkę. Najwazniejsze, ze masz całą działke za domem. Możesz ja wykorzystac w pełni a nie tak jak w wielu domach...część przed i część za. Jak to potem zagopsodarowac ? Przód dla szpanu przed sąsiadami, a tył dla domowników ? Bez sensu. Jest fajnie. Masz ogromne pole do popisu. Jakbys jeszcze pokazała dom od frontu to było by cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak konkretny gosc, to Ci rozplanuje gniazda lepiej niz Ty samahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/biggrin.gif Ja cudowalam, kombinowalam, a ostatecznie i tak pierwsza propozycja byla najlepsza. Co do wejscia, to czemu chcesz sobie dolozyc roboty? Malo masz jeszcze??? Bedziesz nowe wejscie dla ludzi robila? Domofon rozwiaze sprawe, jak ktos pierwszy raz bedzie szedl, to powiesz, ze wejscie z tylu domu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Riri widzialas, jakie pstryczki znalazlam?Masakrahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pekl_ze_smiechu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Zawsze możesz postawic przy furtce stolik z mapą i dokładnymi instrukacjami jak trafić do wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A w zime postawic lopate przy furtce, niech snieg odgarna przy okazji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ach ta nasza Polska gościnnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Kiedys mi pokazywałaś zdjęcie. Pamietam je. Chodziło mi o te drogę mleczną od furtki do wejścia. Dasz radę to jakos uchwycić ? Może cos wymyslimy razem. Czy Ty zawsze wszystko poddajesz pod dyskusję ? Radną jesteś/ byłaś ? Dziwny nawyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Bo ja zaczęłam czytac w internecie o najlepszym ułożeniu domu i pomieszczeń i tam wychodziło, że z kuchni muszę widziec kto dzwoni do furtki Ale w końcu sobie uzmysłowiłam, ze ja w kuchni to tylko jak trzeba siedzę ,a w salonie pewnie będę siedziała, przy kominku i tv Taka głupiutka jestem ot co. Czytam bzdety zamiast pod siebie robic. Ehhhhh Jak zaczniesz robic pod siebie to pomoge Ci załatwic refundacje na pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 01.12.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Te za 200zł? Taaaakhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/biggrin.gif Nie interesowalam sie tym wczesniej, bo do tego etapu jeszcze nie doszlam, ale takich cen to sie nie spodziewalam! No bez przesady, jeden pstryczek dwie stowy?! A regulator podlogowy 6 stowek za sztuke. Zakochalam sie w tej serii od pierwszego spojrzenia i ma milosc trwala..... dopoki nie zobaczylam cenyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 01.12.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ach ta nasza Polska gościnnosć Ostatnio myslalam, ze padne! Widze, ze kolezanka jest dostepna na fb, wiec pisze do niej, czy ma czas pogadac, to bym do niej zadzwonila. Odpisuje, ze nie bardzo, bo ma goscia akurat. Ja jej na to: "Goscia masz i na fejsie siedzisz?!" Ona: "Takie czasy:)" No zesz... Wszystkie czlonki mi opadly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 04.12.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 tereska77 ja jak zobacyzłam te gniazdka to od razu pomyślałam... ale fajne.... pewnie z 6 dych a ty 200zl, oj joj odpada. Nieźle się cenią. Jakbys gdzies widziala takie za 1/10 tej ceny to daj mi znac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Matko ! Co tu sie wyprawia ? Poprzedni post z życzeniami świątecznymi ??????????????????? Albo o nas zapomniałaś albo remont idzie cała parą. Jakies newsy ? Foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts