Łukasz91 20.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam, chciałbym zrobić w pokoju ściankę, którą na dzień można złożyć (coś ala harmonijka) a w nocy rozłożyć by zachować prywatność. Czy istnieje coś taniego, z czego można coś takiego wykonać?nie wiem może da się połączyć kilka drzwi harmonijkowych w jedne? Szerokość między ścianami wynosi 218cm, a wysokość bodajże 235cm. Zależy mi na możliwości składania, gdyż jakbym stałą ściankę postawił to pokój by był bez okna co nie wchodzi w grę. Dodam, że nie ma zbyt wiele miejsca by jakieś szerokie harmonijki wstawiać, max szerokość po złożeniu 10cm-15cmJeśli pomyliłem działy to proszę o przeniesienie w odpowiedni dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz91 20.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Nie chcę robić reklamy więc tylko wstawię zdjęcie co bym chciał. Najlepiej jak tu z zamkiem i oczywiście po jak najniższej cenie. Edytowane 20 Maja 2013 przez Łukasz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 widziałam coś takiego ale w eleganckiej wersji, wyglądało jak sklejka, składane, na prowadnicach ukrytych w suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts