Elfir 31.05.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 a jak zamierzasz ogrzewac skoro rezygnujesz z komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.sto1 02.06.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ogrzewanie pow. PC, wodna podłogówka, z opcją pieca na ekogroszek za kilka, kilkanaście lat w innym budynku jeśli będę bywał cześciej w domu lub możliwość innego źródła ciepła.Jeśli zrezygnuję teraz z obydwu kominów i kominka to na materiałach(fundament,kominy, obróbki blacharskie, jakaś nietypowa dachówka) +robocizna murarza i dekarza zaoszczędzę pewnie z 6-8tys.Nie wiem ile za najtańsza WM dla takiego domku, ale tak to wykombinowałem, dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 PC do domku 70 m2. Ok, ja odpadam, mam inne wyobrażenia na temat taniego budownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts