Jan761 21.05.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Mam pytanie do fachowców. Hydraulik który robił u nas instalacje m.in. : - wykonał ją tak że po włączeniu pieca na tryb letni grzejniki były ciepłe (poprawił)- nie podłączył odejścia wody od zaworu bezpieczeństwa - odpływ wody umieścił w takim miejscu że prawie niemożliwe jest doprowadzenie tam kolejnego odpływu (np z pralki) Chciałem się zapytać czy takie sytuacje są codziennością w pracy hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata_Makowicz 27.03.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Nie! Janie po prostu trafiłeś na amatora z ogłoszenia. Na przyszłość lepiej się uzbroić w profesjonalne pogotowie kanalizacyjne jak np to Panowie pomagali mi nie raz i nigdy nie odstawili fuszerki Edytowane 28 Marca 2018 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2018 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Hydraulik powinien robić instalację zgodnie z projektem. Miałeś projekt?Jak nie, zrobił po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.07.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Ja się chciałem zapytać, czy zapłaciłeś mu za spartaczenie roboty? Reklamowałeś te usługi? Nie wiem gdzie mieszkasz, ja w mazowieckiem i polecam p. xxx - świetny hydraulik. Myślę, że od 2013r kolega już rad w tym temacie nie potrzebuje - chyba, że już trzeba remontować... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts