ewciulka222 22.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam! Proszę nie krzyczcie, że zaśmiecam forum.. Ja na prawdę nie wiem już co robić. Niedawno wprowadziłam się do nowego mieszkania i stoję przed dylematem umeblowania salonu, jest on dość spory, ale strasznie nieustawny.Chciałabym mieć w salonie Narożnik, stół na 6 osób, stolik pod tv jakąś komodę ewentualnie witrynkę. Nie mam pojęcia jak to wszystko ustawić żeby wyglądało dobrze i było funkcjonalne. W załączniku przesyłam rysunek mojego salonu (przepraszam za jakość). Wierzę, że mi pomożecie Pozdrawiam! Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 25.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ewciulka może takie cos? [ATTACH=CONFIG]191742[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 riri - zobacz wymiary pokoju Już próbowałam ustawiać kanapę pośrodku i było ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 25.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Elfir qrcze a mi się wydawało, ze wymiary ok (4m i 3,4m). Musiałabym rzeczywiście wziąć to na kartkę rzucić i według skali dokładnie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Sam stół ma szerokość 90 cm. Krzesło ok 50 cm + miejsce na odstawienie. czyli min. 2,1 m odchodzi na stół i krzesła. A pomiędzy kanapą a stołem musi być przejście ok 1 m.Czyli 2,1 +1 m daje 3,1 m. Na kanapę zostaje 0,9 m. Gdyby stół stał przy ścianie zostałoby jakieś 1,6 m. Sama kanapa narożna ma jakieś 88 cm głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ECRU 26.05.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 CZEŚĆ- prześlij mi dokładne wymiary to zrobię Ci z 4-6 wersji projektu. Potrzebuję wysokość okien, szerokość okien, wysokość okien nad podłogą, oraz wymiary ścian po obu stronach okna - bo tego nie podałaś. No i jeszcze wysokość całkowita pomieszczenia oraz informacja czy ściana ( 4 m ) ta z drzwiami - to cała jest długości 4 m czy fragment ściany za drzwiami ma 4 metry?Pozdrawiam serdecznie - za 2 dni podeślę Ci wizualki - tylko potrzebuję powyższych wymiarów.ECRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciulka222 27.05.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 CZEŚĆ- prześlij mi dokładne wymiary to zrobię Ci z 4-6 wersji projektu. Potrzebuję wysokość okien, szerokość okien, wysokość okien nad podłogą, oraz wymiary ścian po obu stronach okna - bo tego nie podałaś. No i jeszcze wysokość całkowita pomieszczenia oraz informacja czy ściana ( 4 m ) ta z drzwiami - to cała jest długości 4 m czy fragment ściany za drzwiami ma 4 metry? Pozdrawiam serdecznie - za 2 dni podeślę Ci wizualki - tylko potrzebuję powyższych wymiarów. ECRU witam. Dziękuję, że się staracie, to naprawdę ważne dla mnie:) Wysokość okien 145 cm, szerokość okien 115 cm wysokość do parapetu 103 cm szerokość ścian obok okien po 84 cm wysokość salonu 254, ta ściana z rysunku na której napisałam, że ma 4 metry ma 373 cm już razem z drzwiami, a do drzwi ma 305 cm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts