Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekty wnętrz - oczywiście darmowe

ECRU

Recommended Posts

No już jest 10, ale jak poczekasz to jasne. Jeszcze mam przed sobą 2 tyg w domu, a służbowe projekty mam zrobione na bierząco więc chętnie pomogę.jutro napiszę szczegóły.
Czy uzbierała się już piątka chętnych? Jeśli nie, może i ja się załapię? :)

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Flawia - jesteś ostatnia. Oczywiście jeśli się wyrobię do końca zwolnienia - to mogę jeszcze coś komuś zrobić. ale na razie muszę zamknąć ofertę - bo już11 projekcików czeka. Reszta pytań na priva do Ciebie.

Czy uzbierała się już piątka chętnych? Jeśli nie, może i ja się załapię? :)

JAK WOLISZ RENIA. Kolory ścian - jesli masz już inne detale ( płytki, podłogi drewniane etc. ) to trochę przez neta nie bardzo. Ale na upartego możesz mi podesłać próbki zwykłą pocztą a ja Ci dobiorę z próbnika NCS - symbole wszędzie takie same - i sobie umieszasz w dowolnym miejscu. Ale główne załóżenia możemy omówić i tak. Podeślij co masz na maila. Fotki, zdjęcia etc. Dobra?

Miejsc nie ma - ale Ty za staż na forum masz u mnie co chcesz - :) w końcu sama do własnej budowy murarza z forum wziełam i paru innych fachowców - więc mam dług wdzięczności. Ale jeśli Ci się nie spieszy - to tak za tydzień się przypomniej. Bo teraz muszę wyrobić się - z tymi co wczoraj się zgłosili. Dobra?

QUOTE=Sharlotka;5985170]Ja też, ja też, jeśli jeszcze są miejsca!!!:D

Witam serdecznie, ja również baaaaaardzo proszę o parę porad, obiecuję, że nie zabiorę dużo czasu. Chodzi mi o pomoc w doborze kolorów schodów, ścian, podłóg i kuchni. Pomoże Pani ????? :-) Bardzo proszę.

Jasne, że pomogę.Zaraz Ci napisze na priva parę intymnych pytań :)

Witam serdecznie, ja również baaaaaardzo proszę o parę porad, obiecuję, że nie zabiorę dużo czasu. Chodzi mi o pomoc w doborze kolorów schodów, ścian, podłóg i kuchni. Pomoże Pani ????? :-) Bardzo proszę.

Szkoda, że nie widziałem/nie zauważyłem tego tematu wcześniej bo ECRU wyszła z bardzo fajną inicjatywą. Ponieważ nie wszyscy mają zmysł do urządzania/projektowania i nie wszystkich stać na zatrudnienie projektanta wnętrz. Fajnie by było gdyby znalazło się dla mnie jeszcze miejsce na liście ale moja wina, że przeoczyłem taka okazję. W razie gdyby dopisało mi szczęście zajmuje miejsce obiega nogami i przywiązuje się do numerka na liście. Edytowane przez kingvince