expercik 03.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witajcie:) szukam i szukam po Internecie i nie mogę znależć Szukam projektów domków letniskowych, (duży salon z jadalnią i kuchnią, łazienka, jeden pokój, itp ale nie jakiś zwykły, 4 ściany i tyle. Po sieci wiele takich krąży nawet w polsce, ale czy są to zamówienia indywidualne czy jednak jest moze jakaś strona z "dizajnerskimi:)" domkami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 03.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 kiedyś interesowałem się małym wg mnie dizajnerskim domkiem, przyznam się, że do dziś taki domek chodzi mi po głowie zerknij na Alledrogo: http://allegro.pl/domy-z-bala-r-m-i3266892088.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Trzeba sobie zamówić indywidualny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts