orchii 09.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam! Gdyby jeszcze 5 lat temu ktos powiedzial mi ze bede mieszkala w malutkim mieszkaniu, z pewnoscia bym go wysmiala:-) Niestety sytuacja zmienila sie diametralnie i zamiast polowy domu(140m) bede miala do dyspozycji malutka kawalerke i to na 11 pietrze!! Teraz mam maly problem do rozwiazania - jak na takiej powierzchni zmiescic sypialnie oraz pokoj dzienny z aneksem kuchennym? Dostalam od dewelopera zwymiarowane rzuty. Nie ma na nich niestety miejsca na osobna sypialnie. Mam lozko 140*200, jest wygodne i nie chce z niego rezygnowac. Jak to wszystko ugryzc - nie mam pojecia! Ma ktos jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Prosimy o rzuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 proponuję zaanektowac mieszkanie sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 14.06.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 14.06.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam! powyżej skan rzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Może w ten sposób:1.Aneks jest niewielki ,lodówka chowana pod blatem,jest tez miejsce do posiłków.W sypialni mieści się szafa i komoda.http://img542.imageshack.us/img542/3725/wmwh.jpg2.Kuchnia oddzielna w miejscu garderoby "ślepa",za to sypialnia z pojemną szafą.http://img89.imageshack.us/img89/9773/p6fn.jpg Edytowane 15 Czerwca 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 15.06.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Serdecznie dziękuję!Przemawia do mnie szczególnie druga propozycja:) całkiem podobny plan naszkicowałam, ale z troszke inaczej w samej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 15.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 jeszcze w taki sposób można jeżeli dało by się zamienić łazienkę z kuchnią miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 14.07.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam!Ostatni post od Lelik troszke zamieszał!Jeszcze w sumie nie pytałam u dewelopera czy jest mozliwosc zamiany łazienki z kuchnią (wpięcie sie w pion kanalizacyjny).Mam dylemat, ponieważ chciałam uniknąc "standardowego" rozwiązania w kawalerkach - mianowicie "wejście na kuchnię". Z drugiej strony w kawalerce pożądane jest stworzenie przestrzeni poprzez wyburzenie większości ścian. Pokoj dzienny z aneksem kuchennym prawdopodobnie optycznie powiekszy ten malutki metraż.No i nie wiem co mam zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Szanowni forumowicze! Nie pisałam długo, wiadomo - zabieganie, podejmowanie decyzji co gdzie i z czego:) Ale nie chcę rezygnowac z dzielenia sie postępami w urządzaniu! Tak więc: 1. Niestety zrezygnowałam z sypialni - metraz nie ten aby efekt mnie zadowolil (brakuje mi kilku metrów kw) 2. Przejście pomiędzy przedpokojem a garderobą zostało zlikwidowane 3. Kuchnia (aneks) będzie w miejscu powstałej wnęki po garderobie (foto) wkleję kilka zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Zdjęcia powyzej, jest to stan deweloperski, w jakim otrzymałam mieszkanie.Po prawej stronie na pierwszym zdjęciu widoczna "garderoba", w której bedzie kuchnia. Edytowane 16 Maja 2014 przez orchii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 tutaj juz zdjęcie gdy drzwi są "zamurowane". Przepraszam za bałagan:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 W łazience zdecydowalam się na białe duże kafle. Bedzie także wanna zamiast prysznica. W miejscu gdzie na planach widnieje pralka chcę zrobic szafę "na wymiar", a pralke umieścić obok zlewozmywaka w kuchni. kilka zdjęc z łązienki jeszcze nieukonczonej Zdjecie z niebieską miską na wiaderku - to właśnie w tej wnęce chcę zdobić szafę na wszystko co niezbedne w mieszkaniu - wadro, mop, miska, środki czystości, chyba nawet odkurzacz tam bedzie, deska do prasowania z zelazkiem, itp wanna stoi w "roboczym miejscu" bo docelowo będzie długim bokiem pod mozaiką Mam też dylemat zwiazany z kolorem fug. wiem że na białych płytkach na 100% bedzie to biała fuga lecz pojęcia nie mam jaką fuge zrobić na tej złotej mozaice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.05.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 W tak małym mieszkaniu kup odkurzacz "amerykański" :http://p.alejka.pl/i2/p_new/61/10/odkurzacz-stojacy-bezprzewodowy-cyclone-system-ae2510-2_0_n.jpg Albo, jak masz środki finansowe robota odkurzającego (roboclean) Zajmie mniej miejsca niż zwykły odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 16.05.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Odkurzacz kupilam niedawno wiec nie bede wymieniac . Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 16.05.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 orchii, jesli jeszcze mozesz, popraw kafle na gebericie tak, zeby fugi zgraly sie za sciana obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 18.05.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ok, ale czy ma ktoś pomysł na kolor fugi przy tej złotej mozaice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.05.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchii 25.05.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 a dlaczego czarna? czy to nie za duzy kontrast do zlotej mozaiki? a dokoła biale płytki i sa juz wyfugowane na bialo i ładnie wygladaja tak czysto i jasno. moze ktos ma fotki złotej mozaiki zafugowanej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts