Jagoda21 15.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Czego chciec więcej... niby mala lazienka, ale zapalam swiece (male podgrzewacze glownie),biore kieliszek wina, wlaczam koloroterapie w wannie (w wannie sanplastu podsiwetlic mozna wode na kilka kolorow), i biore kieliszek ulubionego wina;) do tego muzyczka z radia (tylko bierzcie specjalne radio do lazienki zeby nie zawilgotnialo) i juz pelen relaks:) polecam na kazdy wieczor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulder 24.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 I właśnie taki argument przeważył za tym, że w mojej łazience znalazła się wanna a nie prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nosal 10.09.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No i trzeba jeszcze uważać żeby przez przypadek radyjko nie wpadło do podświetlanej wody, bo wtedy będą bicze wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 03.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hehe dobre z tymi biczami wodnymi ;D a tak poważnie ja mam i wannę i prysznic. Ale brakuje mi funkcji masażu w tej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 09.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A mnie zwyczajnie rozbraja koncepcja wanny, radia i świeczek-podgrzewaczy jako - jak w tytule - luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krogulec88 10.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 no może nie jest to luksus na najwyższym poziomie, ale zawsze można się nieco zrelaksować. Też wolę wannę od prysznica, jednak ja nie pijam w wannie wina, a jedynie leżę z książką w rękach i czytam - też dobry relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a ja sobię myślę że nie o relaks tu chodzi a o reklamę wanien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Hehe dobre z tymi biczami wodnymi ;D a tak poważnie ja mam i wannę i prysznic. Ale brakuje mi funkcji masażu w tej wannie Mata bąbelkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 09.04.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 a ja sobię myślę że nie o relaks tu chodzi a o reklamę wanien... Też o tym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasyl_psp 10.07.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Duża wygodna wanna jest the best nie ważne czy z podświetlaniem czy bez ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 12.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam , wbudowałam wannę w poziom "0" wanna 2 osobowa z masarzem i podgrzewaniem wody itd. , Nie mogę się już doczekać kiedy ja skończę i będę mogła się relaksować wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokosanka85 21.07.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Moja domowa wanna ma 4m2. Relaksuje się w niej za pomocą maty i urządzenia masującego z ozonem. W łazience mam także zainstalowane oświetlenie podłogowe... Łazienka - moje ulubione miejsce na relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKorzecki 28.07.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Też by mi się marzył taki relaksik, no ale w domu tylko prysznic. Kiedyś jak się dorobię też będę miał prysznic na szybkie i wannę na relaksujące kąpiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiltka 23.09.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Fajny efekt daje wlanie do wody kilku kropli olejku zapachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krysha 24.09.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Najlepiej mieć dwie łazienki, jedną z wanną na wieczorny relaks, a drugą na szybki prysznic rano Ale jeżeli mamy tylko jedno takie pomieszczenie to mimo całej mojej sympatii do wanny polecałabym zamontować prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montejro 03.10.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 waham się właśnie, czy nie zamontować wanny, problem w tym że żona woli prysznic. Ale mnie zachęcacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.10.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wanna jest lepsza jak masz więcej miejsca w łazience . A przecież każda wanna działa też jako prysznic, więc możesz tym argumentem przebijać żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 08.10.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Mnie się zawsze marzył tzw. pokój kąpielowy obszerne pomieszczenie z dużą, narożną wanną. Najlepiej na poddaszu, żeby było okno dachowe i można było podziwiać wieczorami gwiazdy w czasie moczenia się w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 10.10.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Oglądanie gwiazd przez okno dachowe, to jakby to, eufemistycznie ująć, to średnia przyjemność...W łazience, takiej prawdziwej, MUSI być OKNO, ALBO PRZYNAJMNIEJ dwa dachowe, żeby można było oglądać KSIĘŻYC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekWachacz 19.05.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Prosiłbym o wizualizacje takiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts