anioleczek2112 17.06.2013 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dzięki forum udało mi się zaplanowac mniej wiecej kuchnię, połączyłam koncepcje i już nie mam dylematu. Mam nadzieje, ze tak samo bedzie z wiatrołapem. Niestety do dużych to on nie nalezy. A ja oczywiście chciałabym w nim zmieścic wszystko- małą sofkę (ok. 90 cm), szafę, wieszaczki.... tylko miejsce mnie ogranicza :/ Widzicie jakieś realne rozwiązanie w przypadku tego mikroskopijnego pomieszczenia (3,61 m2)? Zalezy mi też na praktyczności nie tylko na tym, zeby był ładny. Z góry pięknie dziękuje za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.06.2013 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 wariant I : szafa po prawej, wieszaczki po prawej. Z lewej strony wielkie lustro, zamiast sofy - ławeczka - przed domem.wariant II: sofa/fotel i wieszaczki po prawej, lustro na całą ścianę po lewejwariant III: j.w. ale bez lusterDo tak małego pomieszczenia nie upchniesz wszystkiego bo tam mają jeszcze zmieścić się ludzie.A zamiast sofy nie lepsze małe krzesło i mini stoliczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anioleczek2112 17.06.2013 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pisząc sofka miałam na myśli takie cudo. Najlepiej niedużych rozmiarów Firewall dzięki za propozycję. Nie ukrywam, ze lustro po lewej stronie chodziło mi po głowie, zeby optycznie zwiększyć pomieszczenie. Mąż oczywiscie jest za praktycznością i chciałby szafę po prawej stronie na całej długości, lewa strona zaś bez lustra- żeby się nikt o nie nie zahaczał. A zdaje sobie sprawę z tego, że wszystkiego nie zmieszczę Szukam tylko złotego srodka... a nóż widelec ktoś wpadnie na genialny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 masz chyba obok duża łazienkę - przestaw połowę ściany w wiatrołapie robiąc głębszą wnękę na szafę. Wówczas pół wnęki szafa, potem sofka 70 cm + stojący wieszak:http://images50.fotosik.pl/1986/7fafacb0da9294ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 szafa z lustrzanymi drzwiami a po przeciwnej stronie kolekcja obrazków na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pisząc o lustrze myślałem o dużej tafli zlicowanej ze ścianą ( na całą ścianę to problem techniczny z dostawą i montażem i do tego kosztowna rzecz - Max wymiary tafli – 2250mm x 3210mm)Ale takie lustro 200cm x 120cm to już fajna sprawa. i pomieszczenie wygląda jakby miało 360cm szerokości, a nie 180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anioleczek2112 17.06.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Elfir nie ma możliwości powiększenia wiatrołapu. Łazienka na dole jest malutka (3,4 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts