Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co lepsze na ściany do przedpokoju?

agt

Recommended Posts

Malowaliśmy w weekend z mężem przedpokój. Pierwsze zdjęcie jest sprzed remontu, drugie już po. Mnie się podoba, jestem zadowolona z efektu. Jeżeli chodzi o kolor to zdecydowałam się na "senne marzenie" z satynowej śnieżki. Szczerze to po prostu inaczej się teraz w tym pomieszczeniu oddycha. Mam teraz dylemat. Co na ściany. Może jakieś duże lustro w złotej ramie, a może postawić jednak na jakieś proste? Jakieś zdjęcia na scianach? W ramkach, czy antyramach? Co poradzicie? Opcji jest wiele.

przedpokoj przed malowaniem (3).jpg

przedpokoj po malowaniu.jpg

Michalo, lustro bardzo fajne. Naprawdę mi się podoba, muszę jeszcze męża zapytać. Co do szafy to właśnie się nad nią zastanawiam, ale nie wiem czy wystarczy miejsca bo przedpokój jest dosyć wąski. Chyba raczej muszę się skoncentrować na tym żeby go ładnie ozdobić.

• 1 month później...
Lustro jest świetnym pomysłem, ale samo będzie chyba wyglądać trochę smętnie. Ja bym poleciła jeszcze jakieś dodatki, tylko nie obrazy. Może raczej jakiś wieszak , również funkcjonalny i przydatny w przedpokoju. Albo coś w tym stylu. Edytowane przez Elfir

Cześć muszę przyznać, że kolor jaki dobrałaś na przedpokój wygląda rewelacyjnie i świeżo, tylko zastanawiam się jak długo utrzymuje się taka biel przy codziennym użytkowaniu ( jakieś otarcia, czy kurz). Wydaje mi się, że lustro optycznie powiększyłoby ten przedpokój (dałabym je obok drzwi) ale jak już ktoś pisał wyżej, samo lustro to za mało. Możesz zaopatrzyć się w antyramy ( w różnych rozmiarach) i zrobić coś podobnego do kolażu ze zdjęć czy jakiś designerskich fotografii. Edytowane przez Elfir
usunięto reklamę

• 5 weeks później...