wrrotka 18.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam, zabieram się za aranżację części leśnej mojego ogrodu, poszukuję szkółki w okolicach Poznania lub chociaż w Wielkopolsce, gdzie mogłabym dostać paprocie w korzystnej cenie,bo potrzebuje ich sporo. Niestety jak narazie w Poznaniu znalazłam jedynie max 4 paprotki w centrum ogrodniczym i to w zawrotnej cenie.Bedę wdzięczna za każdą informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.06.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 szkołka roślin Dobrepole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 19.06.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 tej szkółki Wam zazdroszczę Poznaniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nie jest tak różowo. Szkółka jest mała. Jedne większe zamówienie i połowy roślin z katalogu nie ma. Trzeba zamawiać na rok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 20.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ech, rzeczywistość... dzięki miła dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dostałam ładny katalog i wybrałam rośliny. Pojechałam wiosną je kupić i odpowiedź: być może będa latem, jak przywiązą z Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.06.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 szkołka roślin Dobrepole Wiosną zeszłego roku odwiedziłam Dobrepole przy okazji pobytu w Poznaniu. Własnego towaru mieli bardzo mało, bo zima przetrzebiła ich ofertę. Poza tym jako klient indywidualny musiałabym zakupić towaru co najmniej za 300 zł. Aż tylu bylin nie potrzebowałam, bo poszukiwałam konkretnych gatunków do uzupełnienia nasadzeń. Tak wyglądają moje doświadczenia z Dobrympolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 MS - to jest szkółka, nie sprzedają na sztuki. Do hurtowni też jedziesz po jedną śrubkę?Oni obsługują klienta hurtowego, a nie detalistów po jedną roślinkę. Wrrotka potrzebuje dużo paproci, więc jak najbardziej może tam zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts