agulenkaosw 26.06.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Hejka myśle teraz nad zrobieniem wiatrołapu przedpokoju i tak mam starą w domku maszyne do szycia i z tym stolikiem a nie wiem czy ja sprzedac czy co z nią zrobić i wpadłam na pewien pomysł tylko chcialabym Wam się poradzić czy do stylu prowansalskiego pasuje taka maszyna do takiego stylu gdybym pomalowała ją na biało dodała lustro ? może ktoś ma jakieś inspirację jak ją pomalować i jak zagospodarować pomieszczenie z nią ....... czy to wogole maszyna stara ze stylem prowansalskim śmiesznie dwie różne bajki by z tego powstały . Ogólnie dom będzie zrobiony na styl nowoczesny nie prowansalski ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 no to skąd ten prowansalski wiatrołap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 27.06.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 zawsze marzylam chociaz o jednym pokoju w s tylu prowansalskim no i wlasnie nadszedl na wiatrołap bo inne miejsca będa w stylu nowoczesnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) a nie będzie zgrzytało? Lepiej zrobić sypialnię prowansalską, która jest odcięta od części dziennej. Tutaj stolik (może też pełnić rolę toaletki w sypialni:http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201208/stylowi_pl_wnetrza_stolik-ze-starej-maszyny-do-szycia_515192.jpgMożna mu zamocować blat z szufladkami. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 28.06.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 elfir tylko wlasnie ja mam na tyle dobrze .,ze wiatrolap mam praktycznie od czesci salonowej odciety drzwiami bo wchodzac do domu jest przedpokoj drzwi a pozniej korytarz gdzie sie wchodzi do salonu jadalni kuchni ;') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Chodziło mi o spójnośc stylistyczną parteru. To, co będa oglądac również goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts