szczukot 30.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mam pompke tego typu :http://www.lfp.pl/pl/pdf/katalog/1_9.pdf Gdzie mozna kupic klucz aby ja rozkrecic ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 30.06.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 to przynajmniej jednoznaczne pytanko klucz paskowy w większości marketów budowlanych i sklepach samochodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.06.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kurcze.Naprawdę dowolnym kluczem paskowym to odkręcę ?Aż mi głupio. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 02.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 nie wszyscy wiemy wszystko po to mamy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ale bida W Leroyou jedyny jaki mieli to taki z gumowym paskiem. Nie dałem rady odkręcić. Ale wziąłem ścisk stolarski i ..... odkręciłem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 03.07.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 potrzeba matką wynalazku, zapomniałem dodać że kawałek rurki i dobra linka w odpowiedni sposób związana daje klucz paskowy o nieograniczonej wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts