staw 11.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 UWAGA ! Na budowlańca CEZARY DEMBNY z MIEŚCISKA ! Matacz i naciągacz ! Gdy dostanie zaliczkę ,to już możecie go nie zobaczyć... Przy okazji zabezpieczy na swoją budowę część materiałów. Jeśli nie chce się być wykiwanym to omijać z daleka ! Pożyczonych pieniędzy nie oddaje ! Wielu się o tym przekonało boleśnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Albo masz pecha do wykonawców albo tępisz konkurencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja przestrzegam przed hurtownią instalacyjną Hyro Max (Borówiec, ul. Główna).Ta firma była już na czarnej liście, ale na szybko potrzebowałam skrzynki do rozdzielacza (kupiłam za małą). Poprosiłam o dużą i na wszelki wypadek zapytałam o możliwośc wymiany na większą. Sprzedawca się zgodził. Przyniósł, wypakował by pokazać jaka jest duża. Zabralam do domu i jednak o kilka cm była za mała - nawet nie wypakowaliśmy tylko przymierzyliśmy rozdzielacz. Pojechałam wymienić a facet zarzucił mi, że nie przyjmie towaru z otwartego kartonu (który kupiłam otwarty). Że szafka jest poobjana (ja jej nawet nie wyciągałam ?) Chciałam kupić miedziane rury do gazu, złączki i inne duperele przy okazji wymiany szafki, ale teraz sprzedawca zobaczy figę! UNIKAJCIE Z DALEKA, lepiej jechać do KRAM-u na Poznańskiej lub do Kurka w Gądkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staw 11.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 O Cezarym Dembnym można przeczytać też wcześniejsze posty / np.15.09.2008 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 czyli ciągle ma klientów mimo, że jest patałachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 zgłoszona sprawa na policji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapelka81 22.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Oczywiście byłam na policji, powiedzieli że to nie ich sprawa i mam iść do sądu. W sądzie sprawa wygrana tyle tylko że co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 mają wygraną oddajesz sprawę do komornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.09.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 mają wygraną oddajesz sprawę do komornika. też taki bystry byłem... ale wtedy również byłem młody i głupi. oj jaki ja byłe głupi! Też wierzyłem w te bajki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaadam1719507256 24.09.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Hello. Niestety kolejna firma, która zawiodła. Może i pracowita ale .... http://www.ogrodzenia-srem.pl/kontakt.htmlOLB-MET tel kom.: 511 490 291 Wielki minus za niedotrzymywanie terminów. Naciąganie na kasę i brak rozliczenia.Usługi ślusarskie .... daleko do ideału, bardzo słabo. Murarz może - ślusarz nie bardzo.NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staw 18.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 MAG-POL JACEK SZARANEK - Ochodza k/Wągrowca . 3 X NIE dla tego naciągacza ,który dalej się pogrąża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staw 18.11.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ta firma Mag-Pol / duże słowo/ za sprawą swego właściciela Jacka Szaranka to typowy przykład pazerności i braku uczciwości. Jest obecny na kilku forach. Jest bardzo cwany i sam albo za sprawą swoich popleczników próbuje się wybielić , likwidując przy tym wszystkie negatywy . np.forum - opinie o fachowcach. Ktoś trafnie określił jego niegodziwość klasycznym ,,majstersztykiem'' . Niestety - czy można być dumnym z tego ,że nie rozliczono się z powierzonej dużej kasy na materiały, albo że umknęło się cichaczem nie kończąc dzieła, blokując przy tym telefony ? Sms-y w których szyderczo się śmieje w oczy to szczyt bezczelności. I nie ma usprawiedliwienia dla takich procederów nawet jeśli klient jest naiwny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staw 18.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mag-Pol Jacek Szaranek to matacz jakich mało. A miało być tak pięknie i szybko... Skończyło się przekrętem. Znajomi nie mogą się nadziwić do czego zdolni są dzisiejsi ,,fachowcy". Klient się domaga uczciwości i rozliczenia - jak on śmie ? Przecież ten tysiąc czy dwa , o których mowa to drobnostka nie warta zachodu... Taki system wartości prezentują. Szkoda, że na drugą stronę nie przeoczyli kasy. ŻENADA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 28.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Przestrzegam przed firma, która prowadzi małzenstwo Magdalena Dolatowska-Dęręgowska i Krzysztof Deręgowski.Zajmuja sie instalacjami c.o, pompy ciepła i inne usługi hydrauliczne. Dotyczas działali w Bydgoszczy pod nazwa SOLAR TERM, obecnie od roku osiedli w Rydzynie koło Leszna i przemianowali firmę ma MAG-INSTAL.Firma wyjątkowo niesolidna, instalacje wykonuja tanim kosztem i niezgodnie z umową, jak i jest wiele popełnionych błedów. Specjalizują sie niby w instalacjach pomp ciepła, a nie potrafia poprawnie ustawic pompy. Zatrudnieni w firmie pracownicy zmieniaja sie praktycznie co tydzien, bo jak zobacza na czym polega dzialanosc tej firmy, to rezygnuja. Firma ma zasądzone nakazy zaplaty na okolo 50 tys. zlotych od oszukanych klientow. Poza tym jest wielu, ktorzy nie poszli do sadu, no bo jest mala szansa odzyskania pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirekAmon 29.11.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Potwierdzam. Mnie oszukali na niespełna 5000zł. Jeśli chodzi o jakość wykonanych prac, to niestety, jest bardzo źle. Wskutek źle wykonanej instalacji mam niedogrzany dom. A państwo Deręgowscy mają się dobrze w Rydzynie, Rynek 19/5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balbina63 19.12.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Uwaga na firme pana STANISŁAWA FIACKA ...........NIE POLECAM Partacze i jeszcze raz partacze NAJLEPIEJ chyba potrafia kłasc panele i na tym koniec Kafelki w łazience to u mnie chyba kładli pierwszy raz poprostu brak słów A co do płacenia za usługe to UWAGA pan Fiacek ma zawsze jakiegos asa w rekawie NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malcol 29.12.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 To prawda. W Hydro Maxie mają chyba dosyć dobre ceny, ale całą resztę do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 04.01.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Minolt a może by zrobić jakiś pozew zbiorowy przeciwko Krzysztofowi Deręgowskiemu! Jak by co prosze pisać na maila ! My też przestrzegamy przed nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinat456 12.04.2014 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 OSTRZEGAM - NIESOLIDNA FIRMA - KRZYSZTOF DOBSKI / IWONA BŁACHOWIAK, USŁUGI BRUKARSKIE Z GNIEZNA. ostrzegam wszystkich przed panem Krzysztofem Dobskim prowadzącym firmę na nazwisko Iwony Błachowiak. Spartaczyli u mnie robotę. Zalecam wziąć kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinat456 12.04.2014 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ostrzegam przed firmą Krzysztof Dobski / Iwona Błachowiak. Oto mail do strony tego nierzetelnego wykonawcy http://oferia.pl/wykonawca/krzysztof-dobski/383085 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts