mustafari 04.07.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (jeśli temat się powtarza, to proszę o scalenie)ja mam pytanie o to, czy warto się wybrać na tytułowe targi? jestem w trakcie końcówki remontu: aranżacja i wyposażenie tuż przede mną. żona domaga się współpracy, a nie mam czasu na jazdę od salonu do salonu i dyskusje o odcieniach ścian/ klamek/ listw przypodłogowych. stąd pomysł, by ją wywieźć na takie targi (trafiłem przykładowo w sieci na takie coś - http://targiwnetrzarskie.pl/blog/ ). wygląda zachęcająco nawet dla mnie, ale czy rzeczywiście "daje radę"? ktoś był i może powiedzieć, czy takie targi są pomocne? z góry dziękuję za pomc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Chodziłam na targi w Poznaniu. Więcej inspiracji znajdę w necie. I za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiliamym 05.07.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Lubię targi - zawsze jest okazja podotykać, powypytywać i załapać się na darmowe gadżety . Prawie darmowe, bo za wstęp się płaci. Będę niedługo działąć w salonie, to może bym się przeszła, tylko całego dnia łażenia szkoda, kiedy słońce świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts