Tomasz Brzęczkowski 05.07.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Widzę twe włosy spiżoweCiemne, już nie jak kalcytMasz teraz spokojną głowęI wiatr z kartkami nie walczy a ja… cóż, nucę „okularników”„na całych jeziorach… ty”pod ten zapach naleśnikówna Francuskiej w cafe Rue de Paris Czuć, że jesteś tu duchemPrzy zimnej ćwiartce kawyCzuć jak wlewasz otuchęI wzniosłość w codzienne sprawy a ja… cóż, nucę „okularników”„na całych jeziorach… ty”pod ten zapach naleśnikówna Francuskiej w cafe Rue de Paris Patrzę i bujam w planetachNa Twój nieruchomy teatrJuż na zawsze masz tu etatGdzie tak pachnie bohema a ja… cóż, nucę „okularników”czy „na całych jeziorach… ty”pod ten zapach naleśnikówna Francuskiej w cafe Rue de Paris Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria1005 18.07.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Chociaż raz warto umrzeć z miłości. Chociaż raz. A to choćby po to, żeby się później chwalić znajomym, że to bywa. Że to jest. ...Umrzeć. Leżeć w cmentarzu czyjejś szuflady obok innych nieboszczków listów i nieboszczek pamiątek i cierpieć... Cierpieć tak bosko i z takim patosem, jakby się było Toscą lub Witosem. ...I nie mieć już żadnych spraw i do nikogo złości. I tylko błagać Boga, by choć raz, choć jeszcze jeden raz umrzeć z miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montejro 03.10.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 moja żona ma na nazwisko Osiecka... z domu ofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 06.11.2017 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Szkoda, że wątek Pani Osieckiej nie jest aż tak popularny. Lubię czytać jej utwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek69 17.01.2018 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Raz pewien umysł ścisłydość życia miał z kretesem,chciał rzucić się do Wisły,lecz...nadszedł gość z "Ekspressem".Ponury samobójcaodmienił zamiar prędki,powrócił wnet do Grójca -do życia nabrał chętki: Bo jeśli żyć,to tylko z "Ekspressem",jeżeli pić - wyłącznie z"Ekspressem",jeżeli śnić - rzecz jasna z "Ekspressem",jeżeli myć,pardon,to z "Ekspressem",a jeśli z rozpaczy przychodzi nam wyć,to trudno,to wyjmy z "Ekspressem"... Więc nawet mała Ola,nim pójdzie do przedszkola,już czyta ekspresiaka,bo taka Oli wola.I nawet ten element,co ryje oraz knuje,zjadając rurkę z kremem,też "Ekspress" podczytuje. Bo jeśli ryć,to z "Ekspressem",jeżeli pić - wyłącznie z"Ekspressem",jeżeli śnić - rzecz jasna z "Ekspressem",jeżeli myć,pardon,to z "Ekspressem",a jeśli z rozpaczy przychodzi nam wyć,to trudno,to wyjmy z "Ekspressem"... Raz pewna panna młodajuż wchodzi do sypialni,gdy nagle - jaka szkoda -zasypia najfatalniej.Rozumny narzeczonypo "Ekspress" pędem leci,ożywa serce żony,ach,będą z tego dzieci... Bo jeśli żyć,to tylko z "Ekspressem",jeżeli pić - wyłącznie z"Ekspressem",jeżeli śnić - rzecz jasna z "Ekspressem",jeżeli myć,pardon,to z "Ekspressem",a jeśli z rozpaczy przychodzi nam wyć,to trudno,to wyjmy z "Ekspressem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2024 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca Jako że weszło juz do parlamentaryzmu określenie spierdalaj - to uprzejmie proszę - spierdalaj - z tematu o poezji dziadu zasrany Każdego moda który to czyta proszę o wywalenie idioty powyżej i mojego spierdalaj nie ma moderacji. Sam musisz zgłosić do informatyków by to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casik66 18.07.2024 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca Obstawianie na żywo to kolejna funkcja, którą uwielbiam. Dzięki niej mogę śledzić mecze w czasie rzeczywistym i dostosowywać swoje zakłady do sytuacji na korcie. To dodaje jeszcze więcej emocji i pozwala na większą kontrolę nad zakładami. MostBet oferuje również różnorodne metody płatności, co sprawia, że wpłaty i wypłaty są szybkie i bezproblemowe. Bezpieczeństwo transakcji i moich danych jest dla mnie priorytetem, a MostBet spełnia wszystkie moje oczekiwania w tym zakresie. Podsumowując, obserwować tenisa online w MostBet to świetny sposób na połączenie pasji do sportu z możliwością wygrania atrakcyjnych nagród. Gorąco polecam tę platformę wszystkim fanom tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts