Gość 02.05.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Wczoraj było losowanie lotto, gdzie szóstka wynosiła jakieś 4 bańki Tak sobie siedziałem i sie zastanawiałem jak by wyglądał mój dom gdybym to właśnie ja został tym szczęśliwcem Na pewno bym miał basen w środku, salę audio-video i kabriolet przed chatą. A Wy? Uruchomcie wyobraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 02.05.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Ahaaa - ja to pisałem pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.05.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Przedew szystkim ukonczylibysmy budowe piorunem, bez ogladania sie na kase i wszystko byloby naj-najlepsze, a potem zaczelabym budowac drugi dom marzen wg projektu extradom UPB -331. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 02.05.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Też o tym marzę- wygrać chociaż tyle kasy w "totka", żeby spokojnie wybudować dom na dobrym poziomie i ... żeby trochę tej kasy zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Wczoraj było losowanie lotto, gdzie szóstka wynosiła jakieś 4 bańki A Wy? Uruchomcie wyobraźnie Dom zbudowałabym tak, jak zaplanowałam. Taki mi zupełnie wystarczy. Ale podniosłabym standard wykończeniówki. Takie są teraz niektóre podłogi: i drewniane, i z terakoty. Pewnie wybierałabym strasznie długo A te stiuki na ściany, materiały na zasłony ściągnęłabym z WB. Na pewno zadbałabym także o to, aby dom był "inteligentny". Uwielbiam wszelką technikę i martwi mnie to, czy wystarczy mi pieniędzy na system automatycznego podlewania. Samochód pewnie i tak kupiłabym używany - prawo jazdy właśnie robię i kupowanie nowego byłoby w tym przypadku bezsensownym zakupem. Resztę pieniędzy przeznaczyłabym na: 1. mieszkanie dla córki (na razie nazbierałam jakąś 1/4), 2. emeryturę (jakieś miłe obligacje), 3. PODRÓŻE! Nie wyobrażam sobie życia bez podróżowania i bardzo chciałabym wreszcie wyjechać do Afryki, ale nie tam Maroko czy Tunezja, ciągnie mnie nad jezioro Malawi 4. Dobroczynność (obrzydliwie to brzmi po polsku) - własnym szczęściem warto się dzielić, inaczej jest jakieś takie, no nie wiem jako to napisać - niepełne chyba będzie najlepiej, 5. rozwój prowadzonej przeze mnie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość cynik 03.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Wczoraj było losowanie lotto, gdzie szóstka wynosiła jakieś 4 bańki no, farciarzy było dwóch, po półtorej bani na bańkę minus podatek 10%. jak trafię, to się będę martwił co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 05.05.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 pierwszy 1 mln na dworek z kapitalnym remontem drugi i kolejny mln na rozmanzanie - aby zwrocil sie ten pierwszy i podroze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.05.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Błoga świadomość że NIE MUSZĘ nic robić tylko korzystać z życia do woli.Ale czy to nie jest zdradliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 06.05.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Znam dwa takie przypadki. Jeden szczęśliwiec zbudował dom, objeździł pół świata, świetnie zainwestował pieniądze, oczywiście zrezygnował z pracy. Teraz popadł w apatię, nic mu się nie chce. Szuka pracy! Drugi, o którym opowiadali mi moi murarze, przepił wszystko, żona od niego odeszła. Może lepiej ni kusić losu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 06.05.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Jak byś był zonaty z moją starą, to by ci 4 bańki niewiele pomogły. W mig by sobie poradziła i chodziłbyś pozyczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Nie gadaj że za 4 banie nie mógłbyś mieć zupełnie nowej "starej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie gadaj że za 4 banie nie mógłbyś mieć zupełnie nowej "starej" I to całkiem mało używaną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 23.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 4 banie jak się tak lepiej zastanowić to wcale nie tak dużo na realizacje marzeń. Chciałabym mieć dworek a najlepiej zamek, generalny remont + meble itp + doprowadzenie parku do świetności tak ze 4 ha, oranżeria, bażanciarnia i staw i.......... już jestem na dużym kredycie , a gdzie stajnia i araby. Dalej bym musiała pracować i to 10x tyle aby to wszystko utrzymać. Często oglądam stare dworki i takie tam ruiny, mój M ma już dość, bo za każdym razem twierdzę, że kiedyś w takim zamieszkamy . Umeblowany dworek mam w głowie od dawna, nawet mam juz pomocnik i pensjonarkę do niego. Często robie sobie wizualizacje swoich marzeń jak tam jest pięknie. Marzenia dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.08.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 to i ja się podzielę swoją refleksją: siedlisko nad jeziorem (Mazury - mój sentyment), min parę hektarów, tak aby nikt obcy się nie kręcił w okolicy, jakiś wolny zawód, lub jakieś uprawnienia projektowe, tak aby zajęcie było a, żeby było weselej to powiem/napiszę co mi sie zdarzyło: kumulacja - 6 banieczek, a u mnie na kuponie piątka (na chybił trafił), szósta liczba 22, a żeby zgarnąć 6 baniek musiałbym mieć punkt wyżej - 23 nikt nie wygrał, była następna kumulacja 9 baniek i trafiły chyba 3 (czy 4) osoby od tamtej pory (3 lata) nic powyżej trójki, a i to rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 na moje marzenie to nie wiem czy 20 mln by starczylo (moze euro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 na moje marzenie to nie wiem czy 20 mln by starczylo (moze euro ) A cóż to za marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Uwielbiam o tym marzyć..... Wszystko mam już obcykane Po pierwsze : naszą połówkę bliźniaka zostawiam szwagrowi a sami budujemy extra chatę gdzies w pobliżu nad jeziorkiem Po drugie: wykańczam na cacy domy rodziców, siostrze kupuję mieszkanie w mieście (na wsi jej się niezbyt podoba ), bratu wpłacam okrągłą sumkę na bezsensowną lokatę żeby mógł ruszyć jak dorośnie i zmądrzeje Po trzecie: każdemu po fajnym wozie, dla nas dodatkowo motor - chyba ze ktoś jeszcze by reflektował Po czwarte: chłopaki (mąż, brat, szwagier) otwierają stacje diagnostyczną a dziewczyny (ja, siotra, przyszła żona szwagra) salon pięknosci Po piate: podróze, podróze, podróze Po szóste: wszystkim wujkom i ciotkom i babciom po równej miłej sumce No...to chyba na tyle ..mam nadzieję, że wystarczy kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.08.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Z paroma bańkami wypierniczałbym z tego kraju.Klimat nieciekawy i bandyctwo w koło (o rządzących pajacach nie wspomnę).Kupiłbym domek nad ciepłym morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Po czwarte: chłopaki (mąż, brat, szwagier) otwierają stacje diagnostyczną a dziewczyny (ja, siotra, przyszła żona szwagra) salon pięknosci Rozumiem, ze kazdemu to, co potrzebne? p.s. Na pewno by sie okazalo, ze masz duza wieksza rodzine i oczekiwania i musialabys rozdac wszystko, zeby wszyscy dostali "sprawiedliwie". A i tak polowa mialaby zal, ze dostala za malo... A druga polowa, ze tamci dostali za duzo... Rodziny raczej nie uszczesliwisz pieniedzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja bym kupila kilka hektarow ziemi .Prowadzilabym schronisko dla psow i koni . Ziemia nad jeziorem musialby byc , zeby Stary ryby mogl polowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts