kasiuk 11.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witam.Poszukuję osób które zakupiły i budują domek DORA 2. Bardzo proszę o opinie.http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dora-2/a,s_pd,idp,19058.html] lub inny link http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/dora_2/5383 Edytowane 11 Lipca 2013 przez kasiuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 wśród istniejących tematów brak takiego projektu Sam domek całkiem zgrabny, chociaż w wiatrolapie normalna szafa nie wejdzie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dora-2 29.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej Również posiadam projekt tego budynku i powiem tyle że idzie strasznie duuuużo stali ale to dobrze będzie solidny za miesiąc mamy zamiar lać ławy fundamentowe i również bym z chęciom powymieniał się opiniami na temat tego budynku:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiuk 31.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witaj Dora-2. Jestem na etapie poszukiwania projektu. Obecnie zastanawiam się nad Dora 2 lub Hermes 2 G-2, Optymalny EM133 z Muratora. Czy wprowadziliście jakieś zmiany w projekcie, czy planujecie podnieść ściankę kolankową? Bardzo proszę o zamieszczenie fotek z realizacji I etapu, chętnie bym zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy_001 31.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 WitamTrochę osób już buduje ten dom. Na forum pprojekt.pl jest sporo wpisów:http://plandomu.pl/projekt1232-dora__138_80_m,opinie-realizacja_z_budowy_projektu_dora___-3434.html Trzeba by namówić tych ludzi żeby dopisali się tu bo tamto forum strasznie nieporęcznie jest, każdy wpis przechodzi przez moderatora i pojawia się z dziennym opóźnieniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1385 27.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Prawdopodobnie i ja dołączę do grona budujących dom Dora 2. Właśnie sprzedałam poprzedni projekt , który był za duży... Teraz szukam czegoś mniejszego i prawdopodobnie będzie to Dora 2. Także mam zamiar wprowadzić kilka zmian, m.in. powiększyć łazienkę, nad garażem zrobić pralnio-suszarnie,a także powiększyć okno z przodu domu. Z budową chcemy ruszyć jakoś na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 23.04.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ma ktoś wybudowaną Dorę na jakimkolwiek etapie w okolicach Warszawy? I chciałby się pochwalić na żywo lub zdjęciami. Jestem na etapie załatwiania pozwolenia i z budową Dory 2 ruszam na przełomielipca/sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edekk89 26.01.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam,razem z mężem chcemy zacząć budować własny dom. Przejrzeliśmy już setki projektów i zastanawiamy się między DORA 2 a PARTY.Jednak aby utwierdzić się w tej decyzji chcielibyśmy zobaczyć go "w realu"- w trakcie budowy lub w trakcie wykańczania.Jeśli ktoś z województwa łódzkiego buduje ten dom, a także mógłby i chciałby go pozwolić nam obejrzeć to proszę o przez forum lub mailowy: [email protected]Pozdrawiam i proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika2017 07.01.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Co do projektu Dora 2. Właśnie jesteśmy na etapie budowy fundamentów. Projekt trochę przesadzony jeśli chodzi o ilość materiałów, troszkę nie pasują mi wymiary w domu, co innego na kartce a co innego w realu ( jakieś to wszystko małe takie ). Reasumując > trochę żałujemy że nie zrobiliśmy indywidualnego np na wzór dory, pozmieniali byśmy wielkość pomieszczeń itp, koszt projektu nieznacznie wyższy ( z adaptacją wyszło nam 5100 ) ale zaoszczędziło by się sporo na materiałach. pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markat77 02.10.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Witam Serdecznie. Czy jest ktoś kto wybudował dom wg projektu Dora lub Dora 2 w województwie mazowieckim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts