rafaelo94 13.07.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam. Planuje zamówić sobie komodę u znajomego. Spodobała mi się okleina z jabłoni ale nie wiem czy nada się ona do sypialni bo widziałem ją w meblach kuchennych. Ile mogła by ona kosztować? Czy to jest jakoś lakierowane dla takiego połysku? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zadajesz jakieś dziwne pytania.1. fornir wybiera się według upodobania a nie przeznaczenia pomieszczenia2. Oczywiście, ze drewno samo z siebie się nie błyszczy, potrzebny jest lakier na wysoki połysk3. ile będzie kosztować - trzeba zapytać o wycenę u znajomego. Cenę samego forniru znajdziesz w google. Kosztuje ok 81 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts