lesqn 15.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam. Chciałbym zasięgnąć Waszej porady. Chcę otworzyć studio mebli kuchennych lecz chciałbym mieć coś dodatkowego w ofercie poza meblami. Meble będą z firmy Bauformat oraz Burger ( jakieś opinie projektantów na ich temat ?? ) Co polecacie żeby dodatkowo wprowadzić do sprzedaży ?? Podłogi ?? Drzwi ?? Kominki ?? Osobiście zastanawiałem się nad którymś z tych produktów. Proszę o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 15.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 może szafy w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 blaty, szkło nad blat, system szynowy Zobal Nie wiem jaka to półka cenowa, ale jak jakaś wyższa to również wysokiej jakości elementy wyposażenia (typu relingi, narzędzia kuchenne, drobne AGD, garnki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts