forgetit 14.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 A świstak siedzi... Dziś dowiedziałam się, że dostanę prezent od wujka - tata dzwonił i obwieścił mi tą wspaniałą informację Będę mieć bardzo tanie okna po cenie hurtowej i montaż za darmo Oczywiście z gwarancją Bardzo się cieszę bo zaoszczędzę kilka tysięcy na samych oknach Nawet zmyślać trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 14.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Jej pieniadze - uwielbia mówić o pieniądzach, które posiada ona, jej mąz, jej rodzice, które ma teraz, będzie miala w przyszłosci. Podawała nawet stan swojego konta Uwielbiam mówić o finansach bo to jedno z moich hobby. Lepsze to niż czatowanie całymi dniami - bo to jest bezproduktywne. Wspomniałaś o tym więc boli Cię to, że mam wspaniałego, zaradnego męża i sama finansowo potrafię o siebie zadbać. Stanu konta nigdy nie podawałam - więc kolejne z Twoich licznych kłamstw i pomówień. Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie Co do drugiego punktu to Twój dom mnie kompletnie nie interesuje. Do dziennika czasem zaglądam z czystej ciekawości by poczytać o kolejnych Twoich problemach, które sobie sama tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) W jednej z innych dyskusji użytkowniczka przytoczyła cytat z zarobkami twoimi lub twojego męza, nie pamiętam szczegółów. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSikIiJmkQaebphAH7X7l33JU0pyE5dhG7zLKw-j9xN_B4hVW8bfw Edytowane 14 Marca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 14.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 forgetit - Ty to chyba szkoły podstawowej nawet nie skończyłeś... bo czytać nie potrafisz... Nazywam przysługę prezentem bo się bardzo cieszę, że zaoszczędzę trochę na buddowie. Gdzie tu kłamstwo? Tylko prostak interpretuje słowa dosłownie i się czepia. Na Twoim miejscu uważała bym z pomawianiem mnie i wyzywaniem od kłamczuchy. Bardzo nie lubię pomówień, kłamstw, wykorzystywania i wielu innych chamstw, których się ludzie na tym forum dopuszczają. Także Ty. Z łatwością potraktuję każdego - czytaj także Ciebie - jak moderatorkę. Nie wygrasz ze mną intelektualnie - to widać po Twoich jednozdaniowych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 14.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Poinformowałam dwie osoby (z jedną przeszłam do reala) nie o stanie koncie a o tym jakiego rzędu są zarobki. Usunęłam informacje gdy te dwie osoby przeczytały posty. Oczywiście znalazła się cała masa bezrobotnych i gospodyń, które szybko podchwyciły temat (standard... ) i zapamiętały post... Prostactwo. Publicznie wyjaśniałam kilka razy dlaczego napisałam tą informację a wciąż są osoby, które zazdroszczą innym co mają - bo inaczej by o tym nie pisały. Wziąć się do roboty a nie liczyć innym - to rodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Naprawdę to forum jest tobie potrzebne do leczenia kompleksów? Bo jak inaczej nazywac uporczywe proszenie o zdjęcie kolejnego bana? Miej odrobinę godności. Przeciez ludzie się z ciebie śmieją. Nikt nie traktuje ciebie poważnie. Co najwyżej irytujesz ich trollowaniem wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 14.03.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Jej pieniadze - uwielbia mówić o pieniądzach, które posiada ona, jej mąz, jej rodzice, które ma teraz, będzie miala w przyszłosci. Podawała nawet stan swojego konta Uwielbiam mówić o finansach bo to jedno z moich hobby. Lepsze to niż czatowanie całymi dniami - bo to jest bezproduktywne. Wspomniałaś o tym więc boli Cię to, że mam wspaniałego, zaradnego męża i sama finansowo potrafię o siebie zadbać. Stanu konta nigdy nie podawałam - więc kolejne z Twoich licznych kłamstw i pomówień. Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie Co do drugiego punktu to Twój dom mnie kompletnie nie interesuje. Do dziennika czasem zaglądam z czystej ciekawości by poczytać o kolejnych Twoich problemach, które sobie sama tworzysz czy mi się zdaje , czy grozisz Elfir że naślesz na nią skarbówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 .... Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie Co do drugiego punktu to Twój dom mnie kompletnie nie interesuje. Do dziennika czasem zaglądam z czystej ciekawości by poczytać o kolejnych Twoich problemach, które sobie sama tworzysz Odnośnie czerwonego - groźba, czy pobożne życzenie? Odnośnie niebieskiego - iście bezinteresowna ciekawość. Ot tak sobie wpadasz do dziennika Elfir- między zarobieniem jednego i kolejnego miliona :) Luntrusk - mówił Ci ktoś, że żałosna jesteś, bidulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 15.03.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Nie mogę uwierzyć w to, co przeczytałam .... Już kiedyś napisałam,że się boję ludzi pokroju luntrusk tej pogardy wobec drugiego człowieka, egoizmu ,zarozumiałości i samozachwytu; luntrusk załóż sobie osobny wątek samouwielbieniowy , póki co - nikomu jeszcze nie pomogłaś, a potrafisz tylko ubliżać, koło Elfir nawet sobie stanąć nie możesz i długo nie będziesz mogła ... przykre to aaa, i jestem pracującą gospodynią domową - więc pewnie dla ciebie nie wartą uwagi ... ale co mi tam; Edytowane 15 Marca 2014 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 lunstrusk została zbanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.03.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 lunstrusk została zbanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 16.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 po prostu ręce opadają.skąd w ludziach tyle jadu, złośliwości i bezkrytycznego zachwytu. I do tego pełna hipokryzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATRON 16.03.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 No proszę jaki ciekawy temacik trzeba było jeszcze nie banować był by drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 16.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 No proszę jaki ciekawy temacik trzeba było jeszcze nie banować był by drugi sezon :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.03.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 nie ja banuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts