Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy rzad zawariowal ?

gumis107

Recommended Posts

A świstak siedzi...

Dziś dowiedziałam się, że dostanę prezent od wujka :) - tata dzwonił i obwieścił mi tą wspaniałą informację :) Będę mieć bardzo tanie okna po cenie hurtowej i montaż za darmo :D Oczywiście z gwarancją :) Bardzo się cieszę bo zaoszczędzę kilka tysięcy na samych oknach :)

Nawet zmyślać trzeba umieć

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

1. Jej pieniadze - uwielbia mówić o pieniądzach, które posiada ona, jej mąz, jej rodzice, które ma teraz, będzie miala w przyszłosci. Podawała nawet stan swojego konta

Uwielbiam mówić o finansach bo to jedno z moich hobby. Lepsze to niż czatowanie całymi dniami - bo to jest bezproduktywne. Wspomniałaś o tym więc boli Cię to, że mam wspaniałego, zaradnego męża i sama finansowo potrafię o siebie zadbać. Stanu konta nigdy nie podawałam - więc kolejne z Twoich licznych kłamstw i pomówień. Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa :D Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie :D

Co do drugiego punktu to Twój dom mnie kompletnie nie interesuje. Do dziennika czasem zaglądam z czystej ciekawości by poczytać o kolejnych Twoich problemach, które sobie sama tworzysz :D

W jednej z innych dyskusji użytkowniczka przytoczyła cytat z zarobkami twoimi lub twojego męza, nie pamiętam szczegółów.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSikIiJmkQaebphAH7X7l33JU0pyE5dhG7zLKw-j9xN_B4hVW8bfw

:)

Edytowane przez Elfir

forgetit - Ty to chyba szkoły podstawowej nawet nie skończyłeś... bo czytać nie potrafisz...

Nazywam przysługę prezentem bo się bardzo cieszę, że zaoszczędzę trochę na buddowie. Gdzie tu kłamstwo? Tylko prostak interpretuje słowa dosłownie i się czepia.

Na Twoim miejscu uważała bym z pomawianiem mnie i wyzywaniem od kłamczuchy. Bardzo nie lubię pomówień, kłamstw, wykorzystywania i wielu innych chamstw, których się ludzie na tym forum dopuszczają. Także Ty. Z łatwością potraktuję każdego - czytaj także Ciebie - jak moderatorkę. Nie wygrasz ze mną intelektualnie - to widać po Twoich jednozdaniowych postach.

Poinformowałam dwie osoby (z jedną przeszłam do reala) nie o stanie koncie a o tym jakiego rzędu są zarobki. Usunęłam informacje gdy te dwie osoby przeczytały posty. Oczywiście znalazła się cała masa bezrobotnych i gospodyń, które szybko podchwyciły temat (standard... ) i zapamiętały post... Prostactwo. Publicznie wyjaśniałam kilka razy dlaczego napisałam tą informację a wciąż są osoby, które zazdroszczą innym co mają - bo inaczej by o tym nie pisały. Wziąć się do roboty a nie liczyć innym - to rodzę.

Naprawdę to forum jest tobie potrzebne do leczenia kompleksów? Bo jak inaczej nazywac uporczywe proszenie o zdjęcie kolejnego bana? :D Miej odrobinę godności.

Przeciez ludzie się z ciebie śmieją. Nikt nie traktuje ciebie poważnie. Co najwyżej irytujesz ich trollowaniem wątków.

1. Jej pieniadze - uwielbia mówić o pieniądzach, które posiada ona, jej mąz, jej rodzice, które ma teraz, będzie miala w przyszłosci. Podawała nawet stan swojego konta

Uwielbiam mówić o finansach bo to jedno z moich hobby. Lepsze to niż czatowanie całymi dniami - bo to jest bezproduktywne. Wspomniałaś o tym więc boli Cię to, że mam wspaniałego, zaradnego męża i sama finansowo potrafię o siebie zadbać. Stanu konta nigdy nie podawałam - więc kolejne z Twoich licznych kłamstw i pomówień. Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa :D Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie :D

Co do drugiego punktu to Twój dom mnie kompletnie nie interesuje. Do dziennika czasem zaglądam z czystej ciekawości by poczytać o kolejnych Twoich problemach, które sobie sama tworzysz :D

czy mi się zdaje , czy grozisz Elfir że naślesz na nią skarbówkę ?

.... Mam nadzieję, że gdy koleżanka z US przyjdzie do Ciebie na kontrole to wykryje kolejne kłamstwa :D Nie skończy się na jednej kontroli - więc radzę się Tobie podszkolić w tej dziedzinie :D

Odnośnie czerwonego - groźba, czy pobożne życzenie?

Odnośnie niebieskiego - iście bezinteresowna ciekawość. Ot tak sobie wpadasz do dziennika Elfir- między zarobieniem jednego i kolejnego miliona :) :)

Luntrusk - mówił Ci ktoś, że żałosna jesteś, bidulko?

Nie mogę uwierzyć w to, co przeczytałam ....

Już kiedyś napisałam,że się boję ludzi pokroju luntrusk :( tej pogardy wobec drugiego człowieka, egoizmu ,zarozumiałości i samozachwytu;

luntrusk załóż sobie osobny wątek samouwielbieniowy ,

póki co - nikomu jeszcze nie pomogłaś, a potrafisz tylko ubliżać,

koło Elfir nawet sobie stanąć nie możesz i długo nie będziesz mogła ...

przykre to :(

aaa, i jestem pracującą gospodynią domową - więc pewnie dla ciebie nie wartą uwagi ... ale co mi tam;

Edytowane przez gahan