agf 20.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Witam, poszukuję namiarów na jakiegoś niedrogiego architekta do adaptacji projektów. A jeśli jeszcze jest sprawdzony to byłoby super Na razie jesteśmy na etapie wyszukiwania projektów, choć właściwie wiemy już co chcemy, mamy kilka wybranych, ale w każdym jakieś zmiany. No o teraz architekt do zmian i adaptacji to chyba kolejny krok Polecicie kogoś? Najlepiej z Łodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 20.07.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 ja bym znalazł projektanta w małym mieście do 50km od Łodzi i robił indywidualny, Cena będzie podobna a ile lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.07.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Wejdz na Grupy budujących i znajdz łódż i okolice może kogoś ci doradzą. Poza tym najczęściej zatrudnia się architekta do adaptacji w miejscu, w którym jest położona działka, więc jak macie działkę w łodzi szukajcie w dzielnicy, w której macie działkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rembowski 28.07.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam,w sprawie adaptacji, projektów branżowych /przyłącza, instalacje/ polecam Biuro GEP - www.gep.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziom 19.08.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dzień dobry, Mamy wybrany gotowy projekt, w którym nie chcemy niczego zmieniać.Na działce jest tylko prąd trzeba wykopać studnię i szambo.Ile powinna kosztować adaptacja takiego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rembowski 26.09.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Adpatacja projektu bez zmian zaczyna się od 1500zł - w zalezności od biura cena może wynieść 2000zł.W ramach adaptacji nie uzyska Pan jednak projektów przyłączy mediów czy instalacji na działce (woda, kanalzaicja, szambo, en. elektryczna - WLZ).Wg mojej opinii projekt adaptacji z PZT oraz z instalacjami na działce wyniesie od 3000zł za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam-40 06.02.2020 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Niedawno robiłem adaptacje projektu. Całość wyszła mnie ok 2500zł w Łodzi Robiłem to tutaj u nich http://euprojekt.info/adaptacje-projektow.html Jeśli szukasz dalej możesz zerknąć ale warto poszukać w wielu firmach bo czasem różnice cenowe są naprawdę parę stówek, mnie tutaj wyszło jeszcze najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2020 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 po 7 latach chyba znaleźli architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam-40 07.02.2020 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Wiem, pewnie znaleźli Ale dużo tu ludzi szuka na forum pomocy. Jeśli chodzi o forum to jedno z lepszych (budowlanych) Może komuś się jeszcze przydać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts