PiotrusPam 22.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej od roku mam takie prawie trójkątne okno, na poddaszu, byłem pytać się w sklepach z firanami itp.ale nikt nie ma pomysłu co z tym zrobić, jak narazie gdy słońce świeci, to zasłaniam okno ...prześcieradłem,wstyd że nie moge . Niech mi ktoś bynajmniej powie jak fachowo nazywa się takie okno, i co najlepiej by do tego pasowało, pokój jest mały.dodaję zdjęcie okna + ,,zasłony" Zdjęcie chyba wyjdzie odwrócone,ale widać słońce więc pomoże w orientacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 bynajmniej oznacza przeczenie - odpowiednik "wcale".A przynajmniej ja Tobie odpowiem. Starczy powieśić zwykłą firankę na prostym karniszu, odsuwaną na prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.07.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Okno bynajmniej nie jest trójkątne a trapezowe Niewiele mówi to zdjęcie, bo nie widać tam ścian wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.nowakowska 24.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Zawsze można przyciąć zasłonkę pod skosem i też będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 24.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Proponuję plisy na okna trapezowe, jeśli okno ma być zasunięte a w ramach ozdoby jakąś firankę fikuśnie upiętą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.07.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 zdecydowanie plisy. można je zaciągać od dołu, są estetyczne. fikuśnym firankom na takich oknach (i w zasadzie wszystkich innych także) - moje stanowcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts