joys85 30.07.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam, Proszę o pomoc w aranżacji mieszkania. Z racji tego ze jestem facetem to słabo orientuje się w takich rzeczach. Podobają mi się proste kanciaste meble w odcieniach cappuccino lub tez szarości wszelkiej maści. Obecnie posiadam juz łóżko typu IKEA o wymiarach 200x160 ktore musi byc wpasowane do sypialni. Kolejnym problem jest kino domowe ze stojącymi 4 głośnikami którego tez raczej nie chciał bym sie pozbywać. Dobrze by bylo gdyby w lazience pojawil sie osobno prysznic i narozna wanna. Pralke planuje zabudowac we wnece szafowej przy lazience. Za wszelkie uwagi propozycje bede niezmiernie wdzieczny. PS. w zalaczniku 2x propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 31.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) proponuję w taki sposób: z prysznicem i bez Edytowane 31 Lipca 2013 przez lelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joys85 31.07.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a moze cos takiego w kuchni/salonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 osobiście nie lubię podziwiania z kanapy kuchni. Rzadko kiedy kuchnia jest na błysk jak na wizualizacjach. A oglądanie jednoczesnie okruchów chleba na blacie i tv by mnie rozpraszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts