Gość Aniuta1 09.09.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Witam! Dowiedzialam sie, ze istnieja specjalne systemy do podwieszanych kibelkow instalowanych w narozniku lazienki. Czy to prawda i czy musza byc koniecznie wersje naroznikowe, czy da sie zamontowac zwykly zestaw? Gdzie mozna takie cudo kupic i jakiej nalezy spodziewac sie ceny?Bede wdzieczna za informacje! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 10.09.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Rozwiazanie najprostsze i najtansze to postawic w narozniku murek, na ktorym powiesisz zwykly kibelek. Wybierasz wtedy mozliwie waski blok ze spluczka, zeby tracic jak najmniej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WTL 10.09.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Mam dwa takie "kibelki" w narożnikach (w dwóch łazienkach oczywiście ). U mnie są to zwykłe stelaże "duofix" Geberita ze specjalnymi "narożnymi" zamocowaniami (trochę droższe niż zwykłe). W sumie jakieś 650-700 zł. Są też specjalne narożne, ale te kosztują ok. 1400 zł. Pozdrawiam, WTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik6 04.08.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich czy ktoś korzysta z miski ustępowej Bilbao z Opoczna, nie wiem jakiej jakości jest ceramika, podoba mi się kształt ale obawiam się że jakość może być kiepska i czy jest wygodna, może ktoś widział podobny wzór innego producenta ? Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez kasik6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gobi33 11.08.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Przepraszam , ale mam podobny problem . Zastanawiam się nad kupnem miski wc Villeroy & Boch - Sentique . Czy ktoś taką posiada ? Czy warto kupić ? I czy nie ma problemów ze spłukiwaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tao__ 17.08.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Odświeżam temat. Poszukuję miski, która jest tak zbudowana, że nie ma takiej jakby póleczki w sobie - boję się o rozbryzgi moczu + konieczność częśtego mycia po innych czynnościach fizjologicznych Przykład NOK Szukając dobrego przykładu znałazłam miskę, która w teorii pasuje do moich wymagań - Koło Nova 23100. Ale wygląda, jakby kończyli ją produkować - jest trudniej dostępna.. Znacie podobne? HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tao__ 23.08.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Odświeżam temat. Poszukuję miski, która jest tak zbudowana, że nie ma takiej jakby póleczki w sobie - boję się o rozbryzgi moczu + konieczność częśtego mycia po innych czynnościach fizjologicznych Przykład NOK [ATTACH=CONFIG]275441[/ATTACH] Szukając dobrego przykładu znałazłam miskę, która w teorii pasuje do moich wymagań - Koło Nova 23100. Ale wygląda, jakby kończyli ją produkować - jest trudniej dostępna.. Znacie podobne? [ATTACH=CONFIG]275444[/ATTACH] HELP!! dobra, kupiłam Roca Victora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 23.08.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 My też dzisiaj kupiliśmy Roca Victoria, znajomy sprzedawca bardzo polecał (ma identyczną u siebie w domu) i sprawuje się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tao__ 23.08.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 noooo, cena desek, zwłaszcza opadających trochę powala ciekawe jak z jej trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 24.08.2014 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) A czy ktoś użytkuje miskę podwieszana ale z półką. Właśnie Victoria z Roca ma taką wersję:http://www.roca.pl/temp/upload/A346302005_techn.jpgChyba rzadko spotykane rozwiązanie? Osobiście wydaje mi się kuszące tylko zastanawiam się jak się sprawdza w praktyce i w użytkowaniu i w utrzymaniu w czystości? Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez adrianad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tao__ 24.08.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 miska z półką,,, użytkowałas kiedykolwiek? Mi się kojarzy z samymi utrudnieniami i problemami natury pofizjologicznego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Półki robi się do szpitali i domów pomocy, by opiekun miał wgląd w strukturę kału i kontrolę czy nie pojawia się w nim krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 24.08.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ok Przekonaliscie mnie Nie wiem co mi z ta miska strzelilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Zamontować możesz jak chcesz i pod jakim kątem chcesz. Dobierz sobie tak jak ci wygodnie są mniejsze więc mniej czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remekkk 05.03.2021 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Witam, podepnę się pod temat. Zakupiłem nową miskę podwieszaną firmy Roca, na spodniej części zauważyłem dziurkę. Czy to w czymś przeszkadza? Wada na etapie produkcji? Swieciłem latarką z obu stron, światła nie widziałem żeby się przebijało. Załączam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.03.2021 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts