gubic 10.08.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Rozszalałem się z szarościami na ścianie i nie wiem co dalej z nią zrobić. Ogólnie robi wrażenie trochę przytłaczającej i... pustej? Myślałem nad obrazem, jakąś lampką albo przemalowaniem.. Dorzucam ściany boczne i przeciwległą, dla szerszego poglądu Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez gubic reszta ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Zacząc od początku ze wszystkim w tym wnętrzu. Kto wpadł na tą cegłę? Takie ceglane paski - do czego mają nawiązywac? Wygląda jakby ktoś użył resztek tapety we wzór w cegiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubic 11.08.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Kamień miał być tylko za tv. Ściana na której pasek była wiecznie w dziurach i podrapana od krzeseł, więc tam też daliśmy kamień. Może poszerzę go aż do podłogi, powinno wyglądać lepiej. Jeśli musi do czegoś nawiązywać, to niech będzie, że pasek nawiązuje do ścianki za tv A szara ściana? Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.08.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Niestety nie będzie wyglądac lepiej. Masz złe założenia od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts