rafstraz 12.08.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć, Niebawem przyjdzie mi zmierzyć się z wyborem płytek i paneli na cały parter. Niestety nie mamy żadnego pomysłu na ich sensowne połączenie. Założenia są takie: - płytki - kuchnia, wiatrołap, korytarz cześć salonu ze stołem ten sam rodzaj płytek, w kolorze jasnego beżu - kolekcja ges milo storm biano lub krem lub Arkesia Beż poler 60*60 Paradyża lub jakieś inne jasne... - panel - pokój dzienny cz. wypoczynkowa - telewizor Chciałabym jakoś łądnie wkomponować ,te panele w czesc płytkową... Ponadto proszę o poradę.... stolarka okienna - orzech, meble kuchenne wanilia wysoki połysk - w planach blat orzech (nie wiem czy dobry pomysł) W założeniu układ mebli zostanie taki jak na wizualizacji,wnętrze nowoczesne, drzwi tarasowe przesuwne otwierane od strony ściany z telewizorem, jasna kanapa, ciemne meble - stół komoda, witrynka (planowałam w kolorze wenge), co Wy na to??? Nie mam pomysłu na kolor drzwi wewnętrznych, poradźcie proszę oraz kolor paneli do kolorystyki... Jeśli można doradźcie na wizualizacji jak poprowadzić linie łączenia paneli i gresu tak aby sensownie podzielić część jadalną i wypoczynkową...Być może jakieś inspiracje podeślecie.... W wykuszu docelowo ma stanąć stół i krzesła. Z jednej strony mogą być tam położone płytki, ale wtedy mam wrażenie, że parkietu będzie bardzo mało. Z drugiej jeśli pójdzie tam parkiet, to wychodzi jeszcze większe kombinowanie z odpowiednim ułożeniem płytek... ehh... Macie jakieś pomysły? Pomożecie? projekt kuchni Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez rafstraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ale akurat w tym projekcie bardzo wyraźnie widać, gdzie jest częśc mokra z płytkami i ozdobna na panele (linia podziału idzie wzdłuż nadproży). Jak chcesz pójśc płytkami aż do stołu to robisz płytki na szerokosć przejścia do salonu do oknaW czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 13.08.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Myślałam, tez aby te płytki zahaczyć nieco od strony telewizora Jak sadzisz Elfir???Jaki kolor dobrałabyś kontrastowo do jasnych płytek, a równocześnie aby pasował do mebli wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.08.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 po co chcesz "haczyć? Podłoga do wenge może być i ciemna i jasna. Zalezy od stylu mebli, wnętrza kolorystyki dodatków. Tu ciemna podłga i ciemny stół ale jasna kanapa:http://img193.imageshack.us/img193/4008/barlinek.jpg A tu jasna podłoga i ciemne meble:http://bi.gazeta.pl/im/7/6889/z6889187Q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 13.08.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 ale jak będą jasne duże płytki i jasne panele???masz może takie zdjęcie z takim połączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts