OhAh1719511610 15.08.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, Forum odwiedzam od niedawna. Jestem architektem, mam nadzieję , że moja wiedza pomoże mi stać się wartościową część Waszej społeczności.Bardzo chętnie pomogę w rozwiązywaniu problemów z którymi spotykacie się podczas remontów swoich domów i mieszkań. Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez OhAh* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam, Jestem właścicielką firmy Och-Ach_Concept, zajmującej się projektowaniem i aranżacją wnętrz. Forum odwiedzam od niedawna, ale mam nadzieję , że moja wiedza pomoże mi stać się wartościową część Waszej społeczności. Bardzo chętnie pomogę w rozwiązywaniu problemów z którymi spotykacie się podczas remontów swoich domów i mieszkań. Pozdrawiam Jako nowy forumowicz na pewno przeczytałaś regulamin tutejszego forum i wiesz, że jeśli chcesz mieć nick, który jest nazwą firmy to musisz zapłacić za możliwosc reklamowania się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts