oliwkawawa 14.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 na W-we 2-3dni z tego co mowil handlowiec KnaufTherma w tej chwili.... wiec to dystrybutora wina. GraMar niech Ci podadza nr zamowienia do Knaufa i sama sobie zadzwon do PH i sie dowiesz u zrodla. Piotrek - TO rozladowane ostatnio 3 lata temu rozladowywalem styropian Można się nieźle rozgrzać, co? Nie trzeba domu ocieplać, tylko zimą mieć w domu parę paczek styro i poprzenosić je z miejsca na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ale ja zamawiałam przez sklep, który kieruje mnie do Knaufa po informacje bo od nich ma być cały transpotr 667-662-217 tel do PH regionalnego na Warszawe i pewnie okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 14.10.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Kupujcie u Fightera !!!!! Rozładunek styro w cenie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 już mi z czuba dymi... Można się nieźle rozgrzać, co? Nie trzeba domu ocieplać, tylko zimą mieć w domu parę paczek styro i poprzenosić je z miejsca na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ale ja zamawiałam przez sklep, który kieruje mnie do Knaufa po informacje bo od nich ma być cały transpotr no dokladnie.... Zamowilas przez dystrybutora, ten wyslal zamowienie do KnaufTherm i w ciagu 2-3dni roboczych od zamowienia powinien przyjechac styropian. No chyba ze..... jest jakis problem.... w tym przypadku: - brak doladunku (malo prawdopodobne na Warszawe) - "zasypalo" dystrybutora.... czyli ma fry w Knaufie po terminie lub wlasnie skonczyl mu sie limit zakupowy - problemy techniczne z linia produkcyjna... ale o tym byloby wiadomo.... dlatego najlepiej sie dowiedziec u PH tak przynajmniej to w TO dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Kupujcie u Fightera !!!!! Rozładunek styro w cenie Dzięki. To byl ZART! wcale ze nie! nie ma takiej opcji.... Tu wyjatkowo pojechalem i rozladowalem, ze wzgledu na to ze to Piotrek, budowa w sumie nie daleko a po week podobno na kaca najlepsza praca, poz atym raz na jakis czas nie zaszkodzi. Wzialem sobie do pomocy Luisa - PH z Termoorganiki, sam sie zglosil zreszta NIe ma tak - ja nie rozladowuje styropianow nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 coś w tym jest, bo szukałam tego styropianu i w wielu miejscach otrzymałam info, że JUŻ z nimi nie współpracują! no dokladnie.... Zamowilas przez dystrybutora, ten wyslal zamowienie do KnaufTherm i w ciagu 2-3dni roboczych od zamowienia powinien przyjechac styropian. No chyba ze..... jest jakis problem.... w tym przypadku: - brak doladunku (malo prawdopodobne na Warszawe) - "zasypalo" dystrybutora.... czyli ma fry w Knaufie po terminie lub wlasnie skonczyl mu sie limit zakupowy - problemy techniczne z linia produkcyjna... ale o tym byloby wiadomo.... dlatego najlepiej sie dowiedziec u PH tak przynajmniej to w TO dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 To byl ZART! wcale ze nie! nie ma takiej opcji.... Tu wyjatkowo pojechalem i rozladowalem, ze wzgledu na to ze to Piotrek, budowa w sumie nie daleko a po week podobno na kaca najlepsza praca, poz atym raz na jakis czas nie zaszkodzi. Wzialem sobie do pomocy Luisa - PH z Termoorganiki, sam sie zglosil zreszta NIe ma tak - ja nie rozladowuje styropianow nikomu haha, jak się szybko tłumaczy a książkę przeczytaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no dokladnie.... Zamowilas przez dystrybutora, ten wyslal zamowienie do KnaufTherm i w ciagu 2-3dni roboczych od zamowienia powinien przyjechac styropian. No chyba ze..... jest jakis problem.... w tym przypadku: - "zasypalo" dystrybutora.... czyli ma fry w Knaufie po terminie lub wlasnie skonczyl mu sie limit zakupowy to pewnie zasługa Twojej reklamy i mojego posta o krzywej TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 i mojego posta o krzywej TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 haha, jak się szybko tłumaczy a książkę przeczytaliście? Bo sie za przeproszeniem ludziom ostatnio w glowach pie.... i zeby ktos tego nie wzial na powaznie... Ksiazki nie czytalismy.... wszyscy samochodami... Dostawa duzym.... a my na 2 autka malymi.... wiec nie poradzisz..... na czytanie ksiazek to jest czas na szkoleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Dziękuję Ci bardzo, pieniążki przefiukał sprzedawca [Marki, ul. Piłsudskiego 2A] i http://www.styropiangrafitowy.warszawa.pl/kontakt_s_3.html http://www.styropian.in/kontakt_s_3.html do Knaufa one nie dotarły 667-662-217 tel do PH regionalnego na Warszawe i pewnie okolice Edytowane 14 Października 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) nooo na stronie nie ma zadnej o firmie... nazwy... nazwiska wlasciela, Nip, regon.... firma krzak, nie mowiac juz o jakimkolwiek certyfikacie rzetelnosci...(brak linkow) lub formy platnosci chroniacej kupujacego (PayU np) Po weryfikacji okazuje sie ze wlasnie to firmaSKASSA.PL ROBERT SKASSA ktora.... projektuje strony internetowe....http://www.skassa.pl/ oraz maja jeszcze jakis sklep z lampami....Moze nie bedzie tak zle....214 brutto placilas? ponizej ich ceny zakupu? Edytowane 14 Października 2013 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jeszcze raz Ci dziękuję za tak miły kontakt do tego Pana. zapłaciłam odrobinkę więcej niż sprzedawcy tego dnia z allegr. za cały samochód mi oferowali.[185 zł/m3 brutto z transportem] nooo na stronie nie ma zadnej o firmie... nazwy... nazwiska wlasciela, Nip, regon.... firma krzak, nie mowiac juz o jakimkolwiek certyfikacie rzetelnosci...(brak linkow) lub formy platnosci chroniacej kupujacego (PayU np) Po weryfikacji okazuje sie ze wlasnie to firma SKASSA.PL ROBERT SKASSA ktora.... projektuje strony internetowe.... http://www.skassa.pl/ oraz maja jeszcze jakis sklep z lampami.... Moze nie bedzie tak zle.... 214 brutto placilas? ponizej ich ceny zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 jak 185 brutto ? za grafitowy?..... a nie.... za podloge.... zapomnialem... to nie wiem, nie mam cen z tamtego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Opłaciłam ten styropian: http://www.knauf-industries.pl/pl/content/knauf-therm-tech-dachpod%C5%82oga-%CE%BB-37 A na domek, na garniturek chciałabym z tego: http://www.knauf-industries.pl/pl/content/knauf-therm-expert-fasada-xtherm-%CE%BB-31-0 jak 185 brutto ? za grafitowy?..... a nie.... za podloge.... zapomnialem... to nie wiem, nie mam cen z tamtego okresu Edytowane 14 Października 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to pewnie zasługa Twojej reklamy i mojego posta o krzywej TO A co moja reklama tu miala do tego... bo zwiazku nie widze No Twoja krzywa - prosta TO czyli "srednia" moze i faktycznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 14.10.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Buduje na odleglosc, wiekszosc spraw zalatwiam przez telefon, ale takiego wku^%$#@^& jak probujac kupic styropian to chyba przez cala budowe nie przezylam:mad: Caly czas bylam nastawiona na grafit, potem mialam chwile zwatpienia i tak jak oliwkawawa zastanawialam sie czy moze jednak kupic bialy, ostatecznie wrocilam do grafitu. Niestety zakup dobrego styropianu w Lomzy chyba z cudem graniczy:bash: Wszedzie mi wciskali Mariole, ewentualnie z wielka laska TO, ale taka cene dostalam, zebym chociaz przypadkiem nie zdecydowala sie tego kupic. Dzwonilam do 3 hurtowni z prosba o oferte koniec sierpnia/ poczatek wrzesnia, jeszcze przez tymi 2 podwyzkami wrzesniowymi. Dwie olaly mnie totalnie, pomimo przypomnien, ze CHCE kupic styropian i czekam na maila. Trzecia na TO dala mi cene 226zl brutto (przed podwyzkami) No fakt, chcialam frezowany, ale mimo wszystko, w tamtym okresie to bylo przegiecie. Ostatecznie kupilam Austrotherm 031 frezowany 220zl brutto (Knauf mial podobna cene, ale niestety do Lomzy by nie przyjechalil), czas oczekiwania 2 tygodnie (hurtownia okolice W-wy). Po tych cyrkach ze styropianem mam focha i juz z tych hurtowni, ktore mnie olaly nic nie kupie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.10.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja dzisiaj też prawie eksplodowałam, gdyby nie Pan Cezary z Knaufa nie zaczął pilotować mego zamówienia. Podobno jutro moja wpłata-po tygodniu- ma wpłynąć do Knaufa od sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 14.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Chciłbym niniejszym pozdrowić Bartka Fightera, dzięki za dobre rady na forum, oraz zorganizowanie Caparola, sprawnie i w fajnych cenach Co do styropianu, kupowałem fasadę, po 30m3 Austrotherma (XI 2012), Genderki (VII 2013) oraz Swisspora (IX 2013), różni producenci bo różnie to u mnie z kasą było oraz z terminami dostaw u producentów. Genderka najsłabsza, Swisspor najlepszy, tak to przypadkiem u mnie wyglądało, w mojej ocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts