siuniaz 22.08.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 witam jestem nową forumowiczką i niewiem czy dobrze trafiam w wątek...mam pytanie gdyż własnie kupiliśmy dom i mam ogromny dylemat jak go urządzic. domek jest dosyć malutki dla 4osobowej rodziny( 2 dorosłe i 2małych dzieci). prosze pomózcie.przede wszystkim zalezy mi na salonie z wyjsciem na taras a niewiem który pokój mam wybrać jak przebudowac....w przyszłości chcemuy dobudować napewno jeden pokój ale narazie tylko remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.08.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 To przecież logiczne-pokój przy kuchni.Przeciez nie zrobisz tarasu z wyjściem z pokoju obok którego jest garaż.Pociagnelabym chyba ten taras aż po kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.08.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Taras od strony wejścia i garażu odpada,logicznie powinnien się znajdować od tyłu,ale wszystko zależy jak daleko masz też sasiadów i granicę działki.To dobudowane pomieszczenie raczej nadaje się na gospodarcze/kotłownie niż pokój.Nie znamy wymiarów,ani położenia ścian nośnych,więc ciężko doradzić co można ewentualnie pozmieniać.http://img109.imageshack.us/img109/3226/vwxl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.08.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 O przebudowie to raczej z archtktem trzeba rozmawiać. Może przewidziec miejsce na schody i zaadoptowac poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siuniaz 23.08.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 poddasze odpada natomiast na 99% zrobimy z tyłu domku, miejsca jest nie wiele ale z przodu przeszkadzac bedzie mężowi fakt iz przechodnie mogą wszystko widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts