oleszka 24.08.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam. Proszęo wyrażenie swego zdania na temat doboru rodzaju karniszy w niewielkim mieszkaniu.Mam mianowicie taki dylemat. W tzw.salonie połaczonym z kuchnia mam dwa okna.Planowałam do nich zakup karniszy metalowych drązkowych naściennych.W drugim pokoju tzw.sypialni o wymiarach 3m na 3 m mam jedno okno o szerokości 180cm, przy czym odleglósc od jednej sciany wynosi 40 cm, a drugiej 80 cm. Tutaj myślałam o zakupie 3 , więc na całą sćiane podsufitowyego szynowegp z listwą zasłaniającą.Zastanawiam się jednak czy w tak malm mieszkaniu (1 pokój + 1 pokój z kuchnią) pasuje, by wieszac tak rozne typy karniszy?CZy tego typu karnisz nie pomiejszy i tak małego pokoju.Czy lepiej np.w tej tzw sypialni tez zawiesić drązkowe? JeSli tak to jak, jesli okno umiejscowione jest asymetrycznie?Za wszelkie sugestie będę wdzięczna bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 typ karnisza dobierasz do sylu wnetrza i rodzaju zawieszanych firan/zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts